Wolff: Rosberg Hala Hamilton’u Yenebilir

yazar:

kategori:

Mercedes patronu Toto Wolff, 2015 şampiyonasında hala hiçbirşeyin belli olmadığı görüşünde.

İtalya’da eski motor ile yarışmak zorunda kalan Rosberg bitime 3 tur kala motor patlatmış, yeni motor ile yarışan Hamilton use 25 saniye farkla yarışı kazanmıştı.

Wolff “Hayır önümüzde yedi yarış ve alınabilecek 175 puan var. Yani hiçbir henüz bitmedi” dedi.

Bild’e konuşan Rosberg ise “Şampiyonluk için çalışmaya devam ediyorum. Ancak küçük bir F1 mucizesine ihtiyacım olduğunu biliyorum. Ama mücadele etmeye devam edeceğiz. ‘Vazgeçmek’ bana uyan bir kelime değil. Hala dünya şampiyonu olmak istiyorum” dedi.

BBC’ye telefon ile bağlanan Webber ise “Benim en zayıf yılım Sebastian’ın şampiyon olduğu yıldan sonra ki ilk yıldı. Nico’da benzerini yaşıyor” dedi.

Coulthard ise Rosberg’in bu yıl Hamilton seviyesine hiç çıkamadığını söyledi.

Coulthard “İnanmaya devam etmelisiniz. Hızlı olmanın yollarını aramalısınız. Ama Rosberg bu yıl Hamilton ile aynı performansı gösteremedi. Ve o da bunu biliyor” dedi.


Yorumlar

“Wolff: Rosberg Hala Hamilton’u Yenebilir” için 13 yanıt

  1. Wolf bu söylediğine kendi de inanmadı.

  2. Açıkçası Rosberg için büyük bir tehlike var kötü olan sadece sampiyona da ki iddia sını kaybetmesi veya takım arkadasına yenilmesi değil eğer bir sekilde sezon bitiminde tarihin en hızlı araçlarından biri olan bu araçta Vettel in gerisinde kalırsa Rosberg in geleceği açısından bu hiç iyi olmaz.

    1. Bir düzeltme de bulunayım tarihin derken dönemsel olarak kendi döneminin açık ara en hızlı aracı demek daha uygundur.

  3. Belki yenebilir ama asla şampiyon olamayacak. Şampiyonluk hamuru yok adamda…

  4. 50 küsür puan geridesin. Rakibinle aynı araca sahipsin ve rakibin Hamilton. Bence Hamilton’dan ziyade Vettel’e odaklansınlar. İkinciliğide kaybedecek böyle giderse.

  5. Rosberg’in tek ve en önemli eksiği Hamilton’a göre,sıralama turları.Polü kazanamadıktan sonra şampiyonluk hayal sadece .. Bu arada güzel bir karşılaştırma,ses ve hız açısından (2004 Pablo Montoyavs Hamilton 2015 ..
    https://www.youtube.com/watch?v=sUtNwm4qIpc

    1. F-one-Driver avatarı

      Formula 1, aracı apexten apexe fırlatma sanatından kağnı kullanma sanatına dönüşmüş geçen 11 yılda =)

  6. Bu Rosberg ara vermiş bir takım arkadaşını yeniyorum diye övünüyordu bir zamanlar ne oldu o işe…Bu takım arkadaşını niye yenemiyor…

  7. Muammer UYAR avatarı

    Rosberg in kaybedeceği bi şey yok.Bu satten sonra bu kafayla yarışmalı ve kafasını boşaltmalı.O zaman belki.

  8. Buradan Toto ve Nico’ya kamyoncular arasında yapılan iki teker arasına taş sıkışmış hareketini yapıp yener yener, hiç merak etmeyin siz diyorum. 🙂

  9. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Başlığı okuduktan sonra içeriğini okumadım ve geçiyorum…

  10. Yener yener, kesinlikle yener, hatta f1 çok rekabetçi şu anda, 4 takım birbiriyle yarışıyor ve her hafta farklı kişiler kazanıyor, yarışlar da çok zevkli geçiyor.

  11. volkankanax avatarı

    Ben Rosberg e üzülüyorum gerçekten 🙁 zor zamanlar geçiriyor Baba olduğu şu anlarda Hamilton ın saltanatı altında yaşıyor olmasi üzücü 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir