Ickx: Rosberg Schumacher'in En Büyük Rakibi Olacak

yazar:

kategori:

Bazıları Nico’nun mücadele etmek için bir fırsatı olamayacağını düşünürken ve Schumacher’in ezici bir üstünlük kurmasını beklerken, Le Mans efsanesi Jacky Ickx, Schumacher’in karşılaşacağı en büyük savaşın ikisi arasında olacağını belirtti.

Schumacher 3 yıllık ayrılığın ardından savaşa geri dönüyor, ve şimdiden tek bir dönüş amacı olduğunu belirtti: ‘7 dünya şampiyonluğu, 91 yarış zaferi, 154 podyum, 68 pol pozisyonu, 76 hızlı tur ve toplamda 1,369 puan ile zaten inanılmaz olan kariyerine yenilerini eklemek. ‘

Ancak Benetton ve Ferrari zamanından yakın ilişkileri bilinen ve şampiyonluk dönemlerinde Alman sürücünün yanında olan Ross Brawn’ın takımında, Nico Rosberg’in, F1’in en büyük sürücüsünün geri dönüş hikayesinde geri planda tutulacağına dair kuşkularda sürüyor.

 
Jacky Ickx: “Eğer Schumi eski zamanlarına dönmek istiyorsa, herşeyden önce aynı şartlarda yarışacağı takım arkadaşını yenmek zorunda ve bu kolay olmayacak. ” dedi.

Alman gazete BZ’ye konuşan 65 yaşındaki Ickx: “Rosberg kesinlikle güçlü bir takım arkadaşı. Eğer Schumacher kazanmak istiyorsa, önce onu yok etmeli. Çünkü Rosberg onun en büyük rakibi. ” dedi.

“Schumacher her zaman takım arkadaşlarını yenmiştir. Örneğin: Herbert, Irvine, Barrichello.. Ve herkes onların dünya şampiyonu olabileceğini düşünürdü. “


Yorumlar

  1. range sport avatarı

    🙂

  2. "Herbert, Irvine, Barrichello" bu pilotlar basını etkisi altına almış sürücüler değildi. Ama Rosberg öyle ve dünya şampiyonu bir babası var ve herkesin düşüncesinin aksine çok iyi bir sürücü bu yüzden Shumi alışkın olmadığı bir takım arkadaşıyla karşı karşıya. Yani işler eskisi gibi olmıyacak bundan emin olun!

    Ama Shumi tartışılmaz buna kimse bişey demiyor…

  3. bugün mercedes aracının tanıtımı var, bakalım nasıl bir şey olacak.

  4. Bunları sadece bu haber için de değil. Batılı yorumcularda böyle bir hava var. Onu görüyorum sık sık.

  5. Öyle bir hava oluşturmaya çalışıyorlar ki sanki bunlar düşman olacak. Bunlar ilk önce takım arkadaşı, aynı hedefler için mücadele edecek ondan sonra bir birlerine rakiptir. İlk önce arkadaşını yenmek için uğraşmazsın, rakibin olan, olabilecek takımlara karşı pozisyon kazanmaya çalışırsın işin asli doğası budur. Takım denilen kuruluşlar pilotlarını kendi aralarında mücadele etsinler diye değil hedeflerine ulaşmaları için kurgular. Takımdan kasıt ilk önce rakip değil eşdaş, arkadaş olabilmektir. Başarılar ancak bu şekilde gelir. Michael gençleri, almanları sever her zaman. Saygı'da duyar beraber olduklarına, Rosberg'in de isterse ondan öğrenebileceği şeyler olabilir. Bazı çok konuşan tiplere göre bu adamlar çok daha stabil takım üyeliği oluşturabilirler.
    Benim tecrübe ve görüşüm bu şekilde en azından.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir