Mercedes Pilotları İlk Testi Paylaşacaklar

yazar:

kategori:

Takım patronu Ross Brawn, ilk günde araçla ilgili her iki pilottan da geri dönüşler almanın takıma fayda sağlayacağını düşünüyor.

Brawn: “Araçla Nico ilk başlayacak. İstediğimiz şey, ilk günde her iki pilota da bir sürüş şansı vermek. İlk gün, aracı kontrol ve bütün parçaların incelenmesi üzerine olacak. Kritik parçalarda bir çok değişim olacak”

“Bu yüzden bu süreçte pilotları değiştireceğiz ve her iki pilota da ilk günde sürüş şansı verip izlenimlerini almak istiyoruz. Nico muhtemelen ikinci günde olacak, Michael de üçüncü gün. Ama ilk gün bölünecek.”

Brawn ayrıca takımın Pazartesi günü Stuttgat’ta sadece aracın renklerini tanıtmayı tercih ettiğini, çünkü Valensiya öncesinde yeni aracın gelişimi için azami zaman elde etmek istediklerini söyledi.

Takımın, aracı tanıtıma neden getirmediği sorusuna Brawn: “Hazır değil.”

“Yeni araçla ilgili herkes için çok yoğun bir program var. Sadece 4 testimiz var ve ilk test öncesinde zamanın azamisini kullanmalıyız. Aracın performansı hepimiz için çok önemli bir şey”

“Bu yüzden burada takımı tanıttık ve yeni görünümü izlediniz. Yeni araç gelecek hafta Valensiya’da olacak. Ama önceliğimiz tamamıyla aracın performansı üzerine ve ilk test için aracı hazır etmeleri adına takıma azami süre tanıdık”

“İlk teste sahip olacğaımız araç, son hali olmayacak. Bahreyn öncesinde büyük bir güncellememiz olacak. Belki de bu, gene olacak. ama Valensiya’da tanıtacağıız, 2010’un şasi ve temeli olacak, Bahreyn için yeni aerodinamik pakedimiz olacak.”


Yorumlar

  1. Sanırım bu senede ilk Ferrari tanıtımını yapacak.Mercedes in son azı beklemesi belkide aracı çok elden geçiriyor olmaso demek olabilir.

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Hadi bakalım gösterin kendinizi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir