Teixeira, Campos'u Kurtarmaya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Bu, bir süredir gündemdeydi ama İspanyol Cadena Ser’in haberine göre yapılan anlaşma kısa süre içnde açıklanacak.

Meta Image, Valensiya kökenli takımı kuran İspanyol spor pazarlama şirketi ama Alman Auto Motor und Sport haberine göre 2010 için finansal paketin güvence altına alınması adına zaman daralıyor.

Derginin haberinde de yeni bir yatırımcının önümüzdeki  günlerde resmi olarak gruba katılacağı belirtiliyor.

Auto Motor und Sport, Teixeira’nın planının, A1GP şampiyonu Adam Carroll’ı, Bruno Senna’nın yanında takımda yarıştırmak olduğunu belirtti ama Bernie Ecclestone’nin, anlaşmayı onaylamaya niyetli olmadığını ekledi.

Söylenene göre Ecclestone, sadece Teizeria’nın A1GP serisi borçlarını kapatması durumunda anlaşmaya yeşil ışık yakacak.

Bir diğer söylenti ise Ecclestone’nin Zoran Stefanovic’in Stafan GP planını desteklediği ama Stefanovic, spordan ayrılan Toyota’nın 2010 pakedi ile yarışmaya hazırken Campos, Dallara’nın ürettiği araç ile piste çıkacak.

İspanyol Diario Sport, Teixeira’nın anlaşmasının 20 milyon avro değerinde olduğunu öne sürerken son F2 şampiyonu Andy Soucek’in, Campos’ta Senna’nın yanında yarışmak için yeterli fona sahip olabileceğini belirti.

“Campos ile görüşmeler beklemede. Adrian’ın bu hafta aranmasını bekliyorum”

Bununla birlikte Teixeria, basında çıkan ‘Campos’un testlere çıkamayacağı’ yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

Teixeria: “Haberlerin farkındayım ama söylenenler, takım başkanı (Adrian Campos) bana başka şeyler anlattı. İkinci teste belki çıkabilirler ama üçüncüsü kesin. Hedef ikinci teste katılmak”


Yorumlar

  1. bunlar nasıl iş yapmaya kalkıyorlar böyle parasız anlamıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir