Renault 2010 Motorunu Harekete Geçiriyor

yazar:

kategori:

Yeni motorlar her zaman bütün takımlar için heyecan verici olmuştur.Cuma günü etkinlikleri  bize takımın Bmw den gelen Kubica’nın kullanacağı R30 aracının ilk sinyallerinin belirtisi oldu.

Renault F1 takım fan sitesinde”Aracın sistemlerinin düzenli çalışması mühendislere sadece güven vermez aynı zamanda bütün takımda moral patlaması yaratır.V8 motorunun devirli çalıması onun zamanında hazır hale getirilmesinden dolayı bunun bir parçası olan herkes fazlasıyla memnun.” belirtildi.

“Araç hala çok gizli tutuluyor.Size resimlerini henüz gösteremeyiz ama uzun süre beklemeyeceksiniz.Pazar günü Valencia’da perdeleri R30’un üzerinden kaldıracağız ve onu göreceksiniz.”


Yorumlar

  1. seyfi baydar avatarı

    ben de renaultu on sıralarda gormeyı ısterım kubıcayı almaları cok ıyı oldu..

  2. renonun bu sezon önsıralarda olmasını istiyorum.reno motoru inşallah bu sezon diğer motorlar kadar beygir gücü yakalıyabilir ozaman hem renoyu hemde redbulu görürüz

  3. Ben reno'dan daha çok renault motorunun performansını merak ediyorum.Zira red bull'un performansını reno motoru da etkiliyor

  4. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    renault inş önlere geri döneceksin

  5. Geçen sene yada önceki sene neden güçsüz kuvvatsiz çalışıyordu da şimdi herşeyy ii çalışır vaziyette.Briatore ekibinin nin başarısını istemiyormuydunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir