Ferrari Tanıtımı İnternetten Takip Edilebilecek

yazar:

kategori:

Araç, yarın saat 10:30’da C.E.T. (Türkiye: CET+3) Ferrari fabrikasında tanıtılacak.

Tanıtım töreninin yanı sıra takımla birlikte pilotlar Alonso ve Massa ile yapılacak basın konferansı da internet üzerinden yayımlanacak.

Yeni aracın ilk turları, yarın öğleden sonra gösteri amaçlı olarak Fiorano pistinde atacak. Ferrari’nin internet yayınında bu turlar da gösterilecek.

Daha öncesinde McLaren, internet sayfası üzerinden tanıtımını yayımlayacağını açıklamıştı.


Yorumlar

  1. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    son 20 dkka. arkadaşlar uydudan rai 2 kanalı göstercek bende allaha sükür gösterio rai2kanalı

  2. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    hani Terminator filminde bir sahne esnasında çalınan bir müzik vardı hatırlayanlar bilir şu anda son 50 dk. kaldı tantıma dakikalar ilerledikçe o müzik kafamda çalınıyor :)))

  3. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    ben 2009 araçlarına benzeyeceğini pek düşünmüyorum.ve öyle umuyorum.umarım 90 lardaki araçları anımsatan hoş bir tasarım çıkarır önceklikle Ferrari ve diğer takımlar.görmez olaydınm usf1 in çizimini çok umutlandım umarım hayal kırıklığı yaşamam.Ferrari umarım çok hoş bir kırmızı ve az beyaz kullanır.umarım 2007-2008 deki ton gibi olur.umarım iyi bir araçtır her bakımdan.Fernando ve Felipe ye başarılar.ve diğer takımlarada.

  4. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    ben 2009 araçlarına benzeyeceğini pek düşünmüyorum.ve öyle umuyorum.umarım 90 lardaki araçları anımsatan hoş bir tasarım çıkarır önceklikle Ferrari ve diğer takımlar.görmez olaydınm usf1 in çizimini çok umutlandım umarım hayal kırıklığı yaşamam.Ferrari umarım çok hoş bir kırmızı ve az beyaz kullanır.umarım 2007-2008 deki ton gibi olur.umarım iyi bir araçtır her bakımdan.Fernando ve Felipe ye başarılar.ve diğer takımlarada.

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    See you tomorrow!

  6. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    HERŞEY ferrari ve pilotlarımız için güzel olur inş. SCUD3Rİ@ F3RR@Rİ 🙂

  7. Ertan Akkaş avatarı

    son yıllarda hep olduğu gibi bu senede yeni aracını tanıtacak ilk takım Ferrari olacak… Ne kötü ki lansmanı izleyemiyecem. Bizim gibi öğrencilere birşey bulsalar ya :(( 😀

  8. Ferrari Şaside Red Bullun omurgaları kullanacak gibi duruyor.Geçen sene Macaristan ve Almanya GP'leri bunları test amaçlı denemişlerdi.Buruna gelirsek önümüzde iki seçenek var Ya Brawn gibi düşük burun deneyeceğiz ya da Red Bull gibi Yüksek burun.Ferrari en son 2001 senesinde Düşük burun denemişti ve daha sonraki senelerde hep yüksek burun denendi özellikle 2007 ve 2008 senelerinde buna rastlamak çok mümkün.Ferrari Yüksek burun az planya McLaren düşük burun çok planya kullanıyordu.Ferrari bu sebepten ötürü ön kanatta da Red Bullun ön kanadına yönlenmiştir.Sidepodta herhangi bir değişiklik yapamazlar.Nedeni de Aynayı ble Sidepoda göre tasarlarken daha geliştirecek yer bulamazlar gibi geliyor bana.Bir abimizden de AirBox tasarımı değişik olacakmış bunu öğrendim.Nasıl bir şey yapabilirler bilmiyorum ama göreceğiz.Diğer noktalar belli başlı 2009 aracı ile aynı olacaktır

  9. Ben ferrari'nin santanderin gelişiyle beraber kırmızı ve beyaz kombinasyonunu çok ediyorum…Bidaha ki seneye aracı pininfarina'nın oğullarına yaptırsınlar :D:D

  10. ha geldi ha gelecek derken sonunda açılışlara kadar geldik
    ve gerçekten mercedesten çok ferrari açılışını bekliyordum ben işte şimdi hasret bitti
    herkese hayırlı ugurlu olsun özelliklede bana ve tüm ferrari taraftarlarınıa

  11. herkese selam. nihayet hasret bitiyor.

  12. güzel haber. yarın 11.30 da ekrana kitleniriz artık:))

  13. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    Mercedes gp takımı lansmanda 2009 şampiyon aracıyla tanıttı yani 2010 aracını testlere sakladı.
    Ferrari takımı yarınki lansmanda 2010 aracıyla birlikte tanıtacak dört gözle bekliyorum ve şu ana kadar 2010 kurallarıyla kimse göstermedi araçları yani bir bakıma ilk gösteren Ferrari takımı olacak
    yalnız yarınki Ferrari aracında haftalardır aylardır adeta bir dedikodu haline gelen parçaları göreceğiz misal Ferrari ön burnunu RedBull tarzı kullanacağı yazılıp biçiliyordu bakalım yarınki lansmanda olacakmı sadece önburnu değil motor ile sidepod bölümü nasıl hal alacak.
    küçük bir uyarı yapayım lansmanı canlı izlemek için girdiğinizde siteye bir an hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz dikkat yani site yoğun ilgiden dolayı çökebilir 🙂

  14. Remzi Ersoy avatarı

    inş bu yıl ferrari rekabetci bir araçla geliyo.alonso ve massa ya da bu yıl ferrari ile birlikte başarılara imza atıcak.

  15. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    ewt burak abi hadi hayırlısı inş yeni aracımız güclü olur hem takımalr hemde pilotlar şampıyonu oluruz

  16. mustafa ozca avatarı

    hadi baaam.. 2010 un formasyon turları başlıyoo…

  17. burak bocek avatarı

    Hadi bismillah:)ahah heyecan bastı:D

  18. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Sabırsızlıkla bekliyoruz… 🙂

  19. SAbırsızlık hat safhada bana göre sezon Ferrar nin açılışıyla başlar ve yarın başlayacak olan 2010 sezonu şimdiden hayırlı olsun:)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir