Weber, Hulkenberg'i Ferrari İçin Düşünüyor

yazar:

kategori:

Geçen senenin GP2 şampiyonu 22 yaşındaki Hulkenberg, Mart ayında Bahreyn’de Williams takımı ile Formula 1’e ayak basacak.

Michael Schumacher ile aynı menajere sahip olan Hulkenberg Felipe Massa’nın 2009’da kazası sonrasında Ferrari ile görüşmeler yaptıklarını açıklamıştı.

Hulkenberg: “Sonuçta GP2’ye odaklanabildim ve şampiyon oldum. Şimdi F1’e daha uygunb ir şekilde hazırlanarak giriyorum. (Ferrari ile) o zaman sonuç çıkmaması muhtemelen iyi oldu”

Ama menajeri Weber, Schumacher’in 5 defa şampiyonluk yaşadığı Ferrari’ye geçişin Hulkenberg’de de işe yarayacağını umuyor.

Finlandiya’da Turun Sanomat’a konuşan Weber: “3 sene içinde Nico, Ferrari’de olacak.”


Yorumlar

  1. ferrari'nin, hazır schumi de gitmişken, bu weber denen kan emiciden kurtulması çok yerinde bir karar olur. adam schumi'nin sırtından dünyaları kazandı zaten. ferrari weber'in arka bahçesi değil. henüz bir tarafını f1 aracına hiç koymamış bir çaylağın performansı hakkında bir şey söylenemezken, 3 yılında ferrari'de olacak gibi emrivaki, küstahlık dolu, kendini beğenmiş hatta terbiyesizce bir açıklamayı bu kadar rahat yapabiliyorsa bir "menajer", ortada bir sorun olmalı.. birisinin bu adama yalnızca bir menajer olduğunu hatırlatması gerekiyor.

  2. efendimayin  avatarı

    Hoppala dur bakalım dah ane olacağı bellimi? Ayrıca bir sürü sürücü var ferrari için.

  3. Hulkenberg, williams'ın alt yapıdan yetiştirdiği klasik yakışıklı fiziği düzgün almanlardan biri 😀 Umarım başarılı olur 😀

  4. dur bakalım dün bir bugün 2 daha f1 de hiç yarışmadı nelson piquet gibi fos çıkamasın.

  5. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    haydi bakalım hayırlısı Vettel ve Hulkenberg Almanların gözbebeği geleceğin süperstarları olacak inşallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir