Alonso: "F10 Güçlü Olacak"

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, Kimi Raikkonen’in yerine Renault’tan Ferrari’ye, Maranello kökenli takımın üst sıralara geri dönmesi amacıyla geldi.

Alonso, yeni sezona sakin bir şekilde yaklaşım sergiliyor ve yeni takımının yaptığı çalışmaların, ortaya rekabetçi bir araç çıkaracağına inanıyor.

Alonso: “Ferrari’deki bütün teknisyenler tarafından yapılan çalışmalarlarla ilgili çok soğuk kanlıyım. Dünyadaki en iyi teknisyenlere sahibiz. Şubat ayında Felipe ve benim önerilerimizle yapılacak çalışma, ilk yarış konusunda kendime gerçekten güvenmemi sağlayacak.”

“Çok kısa bir zaman içinde size mümkün olan en iyi aracı ayarlayabilen bir takıma sahibiz. Güvenimizi arttıran şey, teknisyenler, rüzgâr tünelinden, süspansiyondan, mekanniklerden ve motordan alınan bilgilerdir. Pistteki veriler çok daha cesaret verici olabilir”

İki dünya şampiyonluğu bulunan Alonso, kendisi için bir başka hayalin daha gerçeğe dönüştüğünü açıkladı.

Alonso: “Kariyerimdeki bütün rüyalar gerçeğe dönüştü: şimdiki ise bir Ferrari pilotu olmak. 10 sene önce Ferrari menajeri ile görüştüm ama o zamanki görüşme Prost gibi bir müşteri takımında yarışma hakkındaydı”

“Şimdiki hisler farklı. Valensiya’daki aracı neredeyse hissediyorum, çok heyecan verici. Yıllar boyunca burada kalmayı umuyorum. Çünkü bir sene şampiyonluğu kazanmazsanız, takımı değiştirmeyi gözden geçirmezsiniz”

İspanyol pilot, takım arkadaşı Massa ile olan ilişkisinin şimdiden iyi olduğunu belirtti.

Alonso: “Felipe ve ben, ikimiz de Ferrari adına yarışıyoruz. Kırmızı bir aracın kazanması önemli olan. Performansımızı geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. İkimiz de %100’ümüzü vereceğiz. Her zaman güçlü takım arkadaşlarım oldu ve onlarla hiç bir sorunum olmadı. Hepsiyle harika ilişkilerim vardı ve Felipe ile de farklı olmayacak”


Yorumlar

  1. yada kervan yürür değilmi alonso_rf1…

  2. oversteer sen bosver bunların gözü gerçekleri görmez..bütün dünya bunun farkında…varsın onlar farkında olmasın…bi atasözümüz vardır..mevye veren ağaç taşlanır…buda o misal…:)

  3. "Lastiklerim yeteri kadar yuvarlak değillllllllllll!!!!!!"

    hahhaha bu iyiymiş 😀 açıkcası alonsoyu beğenmeyebilirsiniz, benim pek umrumda değil, sanırım son 10 yılda şampiyon olmuş mclaren ferrari ve renault takımlarınında umrunda değildi ki hepsi Alonso'yu seve seve takımına aldı 🙂 çok merak ediyorum Alonso'ya taş atan insanlar eleştirenler gerçek hayatta hiç söylenmiyo mu:)

  4. massathebest ben yanıtlıyorum müsadenle.

    "Takım arkadaşım bana yardım etmiyorrrrrrrrrrr :'((((((("

    "Takım benim birinci pilot olmama izin vermiyorrrrrrr :'(((("

    "Bu bir Sabotajjjjjjj!!!!!!"

    "Lastiklerim yeteri kadar yuvarlak değillllllllllll!!!!!!"

    vs. vs.

  5. ben hamilton-alonso olayına girmeyeceğim.. takıldığım nokta, (hamilton hariç) hangi güçlü takım arkadaşı? ikincisi, 2006'da fisichella'nın birkaç yarışta alonso'yu geçmesi sonucu söylediği sözler neydi peki?

  6. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Fuad kaya sen bilgilerini bi kontrol et bence. Alonso Hamiltonla bir sorunu olmadığını 2007 sezonunda da söylüyordu, daha sonrada söyledi. Şimdi de yine söyler. Onun takımla sorunu vardı 2007 de. Yaşadığı tüm sorun takımlaydı. Eğer sen Alonso- Hamilton arasında ciddi bir tartışma biliyorsan söyle, herkes öğrensin.

  7. Şimdi diceksiniz ki işte anti alonsocu geldi, tez vurun kellesini.

    Ama kardeşim gel de gülme.

    "Hepsiyle harika ilişkilerim vardı"

    Buna kim inanır ? Belki soğuk olacak ama bence Kadir bile inanmaz.

  8. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    fuad kayaa alonso mclaren ve ron dennisle sorun yaşadı.. bunu kendiside söyledi lewisle kişisel oalrak bi sorunu yoktu

  9. "Her zaman güçlü takım arkadaşlarım oldu ve onlarla hiç bir sorunum olmadı. Hepsiyle harika ilişkilerim vardı ve Felipe ile de farklı olmayacak"
    hangi takım arkadaşı bunlar..fisico mu, trulli mi, yoksa piquet mi..hamilton u kastediyorsa eğer, onunla yaşadığı sorun yedi düvele nam saldı..daha ne uyduruk demeçler verip duruyor bu adam

  10. fazla değil f10 mercedesle-mclarenle-red bulla eşit güçte olsun yeter alonso bu işi bitirir.

  11. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    ewt yasin kanki haklısın.ben onu atlamışım. 🙂

  12. ferrari güçlü de olabilir olamayadabilir ben buna birşey demiyeceğim ama alonso araç tanıtılırken güçsüzsüz falan dememişti R29 için aksine şampiyon adayıyım bu sezon demişti ilk defa kötü konustugu tarih son toplu testlerde olmustur ordada brawn gp nin gücü mükemmel derecedeydi ve o güç karsısında olumsuz konusması gayet mantıklıydı ki redbullda muthıs tur zamanları elde edıyordu renault aracı ise mclaren ve ferrariyle aynı tur zmanları elde edıyordu ki avustrlyada renault aracı mclaren den daha iyi ferrariden ise birazcık daha kötüydü

  13. İyi bir açıklama olmuş. Öncedende dediğim gibi pilot kadromuza çok güveniyorum, çok güçlü bir kadromuz var. Şubat testlerini iple çekiyorum bakalım F10'un performansı nasıl olacak ?

  14. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    hehe 🙂 ewt ya alonsonun dedikleri kesnlikle cıkıyor örnek son 2 sene alonso gülü olcak diosa güclüdür arac 🙂

  15. ulaş ne adamsın yav.öyle bir tırsmışız ki yorumlarımızın arasınsa sadece 4 saniye oynamış.

  16. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    ALONSO gecen sene r 209 hakkında demiştiki podyum mücadelesi veremeyiz avustralada ama takım patronları aynı şeyi söylememişti alonsonun dedği cıkıyor hep 2 senedir eğer alonso f10 güclü olcak diyorsa güclü olcaktır ben artık eminim

  17. Alonso: "Felipe ve ben, ikimiz de Ferrari adına yarışıyoruz. Kırmızı bir aracın kazanması önemli olan. Performansımızı geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. İkimiz de %100'ümüzü vereceğiz. Her zaman güçlü takım arkadaşlarım oldu ve onlarla hiç bir sorunum olmadı. Hepsiyle harika ilişkilerim vardı ve Felipe ile de farklı olmayacak"

    kesin bu sözün altında art niyet arayanlar olacak şimdiden söylüyorum.tahriklere kapılmayın.

    alonso baya iyimser konuşmuş inşallah bu sezon tekrar şampiyonlığa ulaşır.

  18. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    güzel bi acıklama ama anti alonsocular gelir şimdi:@

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir