Campos İkinci Koltuk İçin Kadın Sürücü Düşünüyor

yazar:

kategori:

Alman Auto Sport ve İsviçreli Blick gazetelerinin özel haberine göre takım resmi haberlerine göre eğer 2010 için tam bütçe sağlanamazsa takımın geri çekilebileceğini söyledi.

Campos’un bu durumu Pazartesi günü F1 Komisyonun’da tartışılacak.

Aynı zamanda İtalyan basınındaki söylentilere göre Maria de Villota’nın Bruno Senna’nın takım arkadaşı olacağı yönündeydi.

31 yaşındaki İspanyol Dünya Tur Yarışları,DTM ve Superlig Formula’da yarışmış ve eski F1 pilotu Emilio de Villota’nın da kızı.

İspanyol spor basınının haberlerine göre zaman akıyor acil bir hareket gerekiyor en azından Villota için yedek pilot teklifinin olabileceğini söylüyorlar.

Bu arada İspanyol spor gazetesi Marca F2 şampiyonu Andy Soucek’in Renault ile görüşmeler halinde olduğu ve Kubica’nın takım arkadaşı olabileceğini iddia etti.

Soucek ve şefi koltuk için Rus Vitaly Petrov’a karşı mücadele ediyorlar.


Yorumlar

  1. motor sporlarının zirvesine bak! saçma sapan maliyet azaltma zırvalarıyla formula1'i bugünkü rezil konumuna düşüren zihniyet, acaba para bulabilmek için bayan pilotu dünyanın süperstar f1 pilotlarının arasına atmaya çalışan takım kılıklı ne olduğu belirsiz campos hakkında ne düşünüyor? bu hatun yarışlar başladığında, G kuvetlerine dayanamayıp hiç problem yokken aracı sağa çekip inerse, yerle bir olan f1'in imajı ne olacak? yine aynı kişi çok bireysel bir hatası nedeniyle gerçek f1 pilotlarından birisinin hayatına kast ederse hesabını kim verecek? rezillik diz boyu olmak üzere, ve dur diyen yok maalesef..

  2. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    41 yaşındaki süper atletik bir adamın bile F1 in G kuvvetine dayanabileceği tartışılıyorken Bir bayan pilotun buna dayanacağının düşünülmesi çok saçma geldi bana.

    Hemde geçtiğimiz sezon Luca Badoer in Yarış sırasında rakibi Grosjean a kenara çekilip pozisyonunu verdiği aklıma geldi. Bence bir bayan pilotun yapabileceğinin en iyiside bu kadar olur.

    2008 de bir F1 programının sunucusu bir F1 otomobiliyle pistte iki tur atmıştı. ikinci tura başlamadan bütün boyun gücü bitmişti. ikinci turu sadece gezinti hızında yapabilmişti. Hemde bu sunucu erkekti.

  3. Hatun kişi Emilio de Villota'nın kızıymış. Para gani demektir 🙂

  4. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    sanırım camposun f1 girmesi yazık oldu dışarda bazı takımalr f1e girmek için can atıyor camposun aracı hazırdeil daha 🙁

  5. kızlar güzel, şampiyonaya renk gelir kanısındayım fakat başarılı olacaklarına pek ihtimal vermiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir