Alonso: Singapur En İyi Şansımız Olmalı

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’ya göre Singapur, McLaren için sezonun en iyi şansı olabilir.

Alonso “Singapur’da neler olacağını söylemek için henüz çok erken. Öncelikle nerede olduğumuzu, diğerlerinin nerede olduğunu görmeliyiz. Tabi ki bu hafta sonu Belçika ve Monza’ya oranla daha iyi sonuçlar bekleyebiliriz. Takım olarak profesyonelce hareket etmeye çalışacağız”

“Herşeyi mükemmel yapmak zorundayız. Bu hafta sonu herhangi bir sorun yaşamadan puan mücadelesi vermeyi umuyoruz”

“Yarışa ilk on içerisinden başlamak işleri kolaylaştıracak. Ancak önceliğimiz bu değil. Bazen 12. olmak ilk 10’a girmekten iyidir. Çünkü birkaç set yeni lastiğiniz olur.”

“Neler olacağını göreceğiz. Sıralamalarda ilk ona girecek hızımız yoksa yarışta daha hızlı olmaya çalışırız”

“Burada hep ilk dört içerisinde yer aldım. Çünkü pist sürüş tarzıma uyuyor. Buna ek olarak doğru zamanda doğru yerde oldum.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: Singapur En İyi Şansımız Olmalı” için 6 yanıt

  1. Bide piguet jr olacakti ki.

    1. O yarışta sadece Piquet’le Fernando yarışmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ve ilginçtir ki Fernando 15.sıradan başlamıştı.Bu iki adamın dışında pistte daha 17-18 pilot vardı. Ha bir de ilk 3 ten başlayıp da yarışı bitiremeyen pilotlar da vardı sanki,öyle miydi ?

  2. Evet sezonun en iyi şansı bunu iyi değerlendirmek lazım. Hem sıralamalara hem starta hemde yarış stratejisine çalışması lazım takımın.

  3. Maalesef be kral doğru zamanda doğru yerde olamadın hiçbir zaman. Keşke biraz daha şanslı olsaydın da şampiyonlukları alsaydın.

  4. ama şuan yanlış mekandasın bro 😉 🙂 yapışın klavyeye alo’cu ve Honda’cılar burdayım bekliyorum.

    1. bence doğru mekanda hemde en doğru çümkü gerçekten mercedesi ancak bir japon mucizesi yenebilir gibi gözüküyor ferrari rendbulu 4 yıl uğraştı geçmek için başaramadı şimdi mercedesi geçmeye çalışıyor bence yine başaramayacak bu işi caponlar çözecek emin ol bro

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir