Magnussen: Artık Daha İyi Bir Sürücüyüm

yazar:

kategori:

McLaren yedek pilotu Kevin Magnussen, tüm sezon boyunca kenarda kalmasına rağmen artık daha iyi bir sürücü haline geldiği görüşünde.

Geçen sezon Button’ın yanında McLaren’de yarışan Danimarkalı pilot bu yıl koltuğunu Alonso’ya kaybetmişti.

Takımın yedek pilotluğuna getirilen Magnussen, kış testlerinde kaza yapan Alonso’nun yerine Avustralya’da yarışmış ancak formasyon turuna çıkmadan yarış dışı kalmıştı.

Magnussen, McLaren’de veya başka bir takımda artık Formula 1’de yarışmak istiyor.

Magnussen “Bu yıl yarışamamak sinir bozucu olsa da bu benim için iyi bir öğrenme fırsatı oldu”

“Aslında bu yıl gerçekten çok şey öğrendim”

“Woking ve yarışlara giderek McLaren mühendisleri ile yoğun şekile çalışıyorum. Şuana kadar bir yarış sürücüsü gibi kendimi hazırladım ve çok şey öğrendim”

“Onların araçtan en iyi sonuçları alabilmesi için onboard video görüntülerini karşılaştırıp analiz ettim. Bu sayede Jenson ve Fernando’nun mühendisleri ekstra verilere sahip oldu”

“Her yarış hafta sonu rapor hazırlıyorum ve neredeyse tüm teknik bilgilere katkım oluyor”

“McLaren mühendisleri ile çalışmaktan memnuniyet duyuyorum. Örneğin Stella gibi adamlar benim için iyi şeyler söylediler. Bende onlar sayesinde çok şey öğrendim”

“Bir yıl yarışmamak aslında beni daha iyi bir sürücü haline getirdi. Bunu görebiliyorum”

“Ekstra sürüş tekniği analizi, aracı geliştirme ve ayarları gibi önemli teknik alanlarda bilgilerim gerçekten ilerledi. Artık bu konularda önemli bilgilere sahibim”

“Ekstra beceriler benim için daima yararlı olacaktır”

“Geçmişte alt serilerde kazandım ve şampyion oldum. Formula Renault 3.5 serisinde, Formula Ford serisinde şampiyon oldum. Formula Renault 2.0 ve Formula 3’te yarış kazandım”

“2012 yılında üç yıl önce bir McLaren F1 aracını test ettim ve 2013 yılında McLaren’in test pilotu oldum”

“2014 yılında 19 yarışa çıktım. 16 kez Q3’e kaldım ve bu bir çaylak için çok kötü değildi”

“Dediğim gibi bu sene teknik bilgiler açısından tonla şey öğrendim” dedi.


Yorumlar

“Magnussen: Artık Daha İyi Bir Sürücüyüm” için 2 yanıt

  1. Bunca yıllık Lewis taraftarıyım Lewisin ağzından böyle teknik bilgiler içeren bir haberini okumamışımdır. Aferim Kevin çalışmaya devam et.

    1. Lewis ilk geldiği zamanlar sınırsız test vardı yani kendini öyle böyle hazırladı. Allah vergisi bir yetenekte var zaten. Şimdikiler kendini pazarlamak ve koltuk bulmak için hem sıkı çalışmak zorunda hemde mümkün olduğu kadar medya önünde görünmek zorunda(Para ve sponsorları olanı bu kategoriye koymuyorum). Magnusen in çok beğenmemiştim ama bir şansı daha hakediyor diye düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir