Massa, Williams’ın Yeni Mercedes Motorunu Alacağından Emin Değil

yazar:

kategori:

Williams pilotu Felipe Massa, 2015’te Mercedes’in yeni motoruna geçip geçmeyeceklerini bilmediğini ancak Mercedes’in yeni motoru müşterilerine vermemesinin adil olmayacağını söyledi.

İtalya GP öncesi tüm gelişim haklarını kullanarak motorunu geliştiren Mercedes, bu yeni motoru sadece kendi pilotlarına vermişti.

Massa “Yeni motoru alacak mıyız bilmiyorum. Tek düşüncem bir sonraki değişiklikte bunun olabileceği.”

“Monza’da yeni motora geçtik bu yüzden 3 yarış daha bu motorla devam edebiliriz. Ardından sezonu tamamlamak için son motora geçeceğiz.”

“Gerçekten yeni güç ünitesine geçmemizi umuyorum çünkü aynı motoru sizinle birlikte başka takım kullanırken diğerlerinin motorunun daha güçlü olması hoş değil.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Massa, Williams’ın Yeni Mercedes Motorunu Alacağından Emin Değil” için 4 yanıt

  1. not alın yarın tam tersi bir açıklama gelecek. Massa yeni motor alacağından emin şeklinde.

  2. “Gerçekten yeni güç ünitesine geçmemizi umuyorum çünkü aynı motoru sizinle birlikte başka takım kullanırken diğerlerinin motorunun daha güçlü olması hoş değil.” dedi.

    FIA olaya el atacak yoksa bu motor üreticileri aynı motoru hemen vermez. Kuralı koyacaksın kardeşim eğer sen yeni motora geçiyorsan tedarik ettiğin takımada aynısını o yarış vermen gerek diye.

    1. Motor gumlerse demediklerini birakmazlar.Yok bizi test icin kullaniyorlar falan.Yeni motorun kirk hp getirdigi soyleniyor.Ama petronasin yeni yakiti ile birlikte.Eski motor yeni yakiti.Yeni.motor eski yakiti kabul etmiyormus.Birde yakit tasarrufu yapiyimus.

      1. O riski her takım göze alır . Ozaman yakıtta tedarik edilecek. Ha sürekli motor verdikleri takımda gümleme olur kendilerinde birşey çıkmazsa herkes şüphelenir. Ama dediğim gibi kimse yeni motora yok demez…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir