Button, Hiç Olmadığı Kadar Heyecanlı

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, geçen sene BrawnGP ile şampiyonluğa ulaşmış, ardındna sezon ssonunda McLaren ile anlaşarak Lewis Hamilton’un takım arakdaşı olmuştu.

Button: Yeni bir takımda olmak her zaman zordur ve büyük bir değişimdir. Biraz sıkıtı yaşıyoruz. Ama beni gerçekten hoş karşıladılar. Gerçekten güzel bir atmosfer var. ARacı sonunda bütün parçalarıyla görmek güzel”

“Sezonu dört gözle bekliyorum. Henüz kendimizden geçmedik. Önümüzde daha çok test var, ilk yarış öncesi yapılacak çok iş var”

“Çok heyecanlıyım, sezona girerken hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım. Benim için büyük bir meydan okuma ve gerçekten dört gözle bekliyorum”

Dünya şampiyonu pilot, McLaren’e geçişinin kendi motivasyonu için büyük tetikleme yarattığını ve ilk yarış için takıma tam olarak adapte olabilmek için son sürat çalıştığını söyledi.

Button: “Şampiyon olduğunuzda hayallerinizi başarırsınız, amacınıza ulaşırsınız. Ardından buradan nereye gideceğimi düşünüyordum? Karar, McLaren’e geçiş oldu ve bu yeni mücadeleyi seçtim”

“Beni gerçekten tetikledi. Formula 1’de olduğum sürece sezonlara hiç böyle heyecanlı girmemiştim”

“Geçen sene olanların ardından çok daha güçlü bir insan ve daha güçlü bir pilot oldum. Takımla çalışmaya başladım bile. Daha önceden gerçekten hiç çalışmadığım bazı alanlar var”

“İlk yarışa gittğimizde %100 hazır olmaya çalışacağım. Herhangi bir mazeret istemiyorum. Bahreyn’deki ilk yarış, rekabetçi olmayı düşündüğüm bir yarış”

Button, takım adına Hamilton ile birlikte çalışmalarının çok önemli olduğunun altını tekrar çizdi.

Button: “Bizim için, her zaman söylediğim gibi, takım adına birlikte çalışmak çok önemli. Yoksa sene sonunda Britanyalı bir dünya şampiyonu olamaz. Bizim için takım olarak çalışmak ve birbirimizden bir şeyler öğrenmek, beraber çalışmanın kilit noktası. Çok fazla F1’de çalışma, olumlu ve olumsuzluk tecrübemiz var. Farklı şartlarda olmuştuk”

“Sene sonunda neler olduğunu ve 19 yarışın ardından kimin daha iyi bir iş çıkardığını göreceksiniz. Geleceği düşünmenin bir anlamı yok. Büyük bir hata olur bu. Şimdiyi ve aracı elimizden geldiğince nasıl hızlı yapabileceğimizi düşünmeliyiz”


Yorumlar

  1. bencede çok saçmaladı.görmemişin bir kupası olmuş tutmuş bi tarafına….
    yeter artık yok bir sürü şampiyon var yok takım önemli.hadi lennn görecez seni ilk yarışta bakalım el mi yaman yoksa shumimi yaman.

  2. Artık çok sıktı hiç olmadığı kadar heyecanlı, motive, hiç olmadığı kadar şampiyonluğu çok istiyor, geçen seneden ders çıkardım bu sene iddialı olucam gibisinden klasik demeçler çok sıktı :):)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir