Surer, Hamilton’un Yaşam Tarzını Savunuyor

yazar:

kategori:

Eski F1 pilotu Marc Surer, Bernie Ecclestone’ın eleştirilerinin ardından Hamilton’ın hayat tarzını savundu.

Ecclestone geçtiğimiz günlerde “Belki son aylarda çok ileri gitti. Bunun onun için iyi olmadığını biliyorum. İnsanlar Sebastian’ı gördüğü zaman ona saygı duyuyor. Kimse Lewis gibi olmak istemiyor.” demişti.

Ancak SKY F1 yorumcusu Marc Surer “Lewis pistte her zaman en iyisin yaptı. Onun hayattan zevk almasına izin verilmeli.  Formundan düşmediği sürece bence hiçbir sorun yok. Bernie’nin yaptığı eleştirileri anlamıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Surer, Hamilton’un Yaşam Tarzını Savunuyor” için 18 yanıt

  1. Adamın tek tartışılacak yanı yaşam tarzı çünkü pist üzerinde takım arkadaşını şamar oğlanına çevirdi.

  2. Bernie’yi fazla ciddiye alıp cevap verenlere şaşırmak lazım..

  3. Lewisi taraftarları dahi eleştiriyor çünkü adam 180 derece değişti. Elbetteki bu durumu kabul etmek çokta kolay değil. Yıllardır sevdiğin bir insanı bir anda bu şekilde görmek hem üzüyor hemde sinirlendiriyor.
    Bundan sonra artık pist üzerindeki yaptıklarına bakıyorum yapacak birşey yok.

  4. artistgibiadam avatarı
    artistgibiadam

    Böyle saçmalıkmı olur bıyık mı bıraksın. bütün pilotlar süt gibi. ben olsam gözümede dövme yaptırırm saçımı yeşil yaparım. bayılıosunuz te tiplere.

  5. Şu an altında müthiş bir araç olduğu için performans sorun değil ama bir gün Mercedes’in bu hakimiyeti bir şekilde sona ererse veya Hamilton’ın performansı düşerse kendisini yaşam stilinden dolayı ilk eleştirecek olanlar şu an övüp duranlarla aynı kişiler olacak.

  6. Lewis taraftarı değilim lakin bu yersiz eleştiriler sıktı artık. Adam çıkıp yarım dakika farkla kazanıyor daha ne yapsın? Pit stopu falan da mı kendi yapsın, ne bekliyorsunuz yani?

    1. Onur Gentas avatarı

      Yaşam tarzıyla ilgili taraftarı dahi eleştride bulunuyor. Fakat bazı hazımsızlar olayı hakaret boyutuna getiriyor ve bu kabul edilemez. Kendi pilotlarına yapılan en ufak eleştriye anında cevap veren insanlar konu rakip pilot olunca demediklerini bırakmıyorlar. Akşam bir tanesi soytarı demiş Lewis’e. Bu adam da gelmiş F1 izliyor diyecek şey bulamıyorum.

      1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

        Adamın parası var hakkını veriyor 🙂 Öyle yazan insanlar önce kendine bakmalı sonra yorum yapmalı.Çoğu insan hayat için de başaramadığı sonuçlar için kendilerinin ulaşamadığı seviyelere başkaları geldiği zaman eleştiri yaparlar,küçümserler,kınarlar vesaire vesaire.Ne yazıkki bu düşünce yapısı Türkiye de var.Avrupa için genelleme yapmayayım ama şahsen benim yaşadığım yer de böyle düşünce yapısı yok..

        1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
          Fernando Alonso 05-06

          güzel kardeşim ben kendi kültürüme inancıma göre yaparım yorumumu bu Alonsoda olsa aynı Hamiltonda olsa aynı parayı buldu şımardı derler vs vs dimi bunun gibi benzetmeler yapılır Alonsoya agzına geleni söyleyenlere herhangi bir sansur uygulanmaz ama biz bışey yazdıkmı sansur emınım nıcknamemınde Lewis veya Kİmi yazsaydı yorumum silinmezdi ben dusuncemı yazdım bırıde gelıp altına ıstedıpını yazsaydı buyutecek bısey yok bence!!! Avrupada bu düşünce yapısı yok demişsin senınm İtalyadan haberin yok galiba 🙂

          1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
            [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

            Genelleme yapmayayım yazdım zaten ? 🙂 Ayrıca insanları kendi kültürüne göre eleştiremezsin.Onun kültürü farklı,senin kültürün farklı.

      2. Onur Gentas avatarı

        Bunun saraylarla villalarla ne alakasi var onu anlayamadim. Birine soytari dersen bu her kesimde hakarettir. Birine illa kufur etmen gerekmiyor hakaret etmek icin. Ayrica senin begendigin her cumle veya kelime diger insanlarinda begenmesini gerektirmiyor. Insanlarin deger yargilari farklidir ve sana normal gelen bir sey baskalarina gelmeyebilir.

        1. Onur Gentas avatarı

          Yani bu yorumundan sonra konuyu uzatmanın pek anlamı olmadığı ortada.

        2. Fernando Alonso 05-06 avatarı
          Fernando Alonso 05-06

          +1

      3. Fernando Alonso 05-06 avatarı
        Fernando Alonso 05-06

        he ben dedim soytarı diye aynende katılıyorum söylediklerime 2013 e kadar niye bu hareketleri yoktu oda biliyor suanda ne yaparsam yapayım yadırganmam ve alabildiğine freni patlamış kamyon gibi gidiyor ama şunu buraya not düşüyorum o kamyonun karşısına sağlam bi duvar cıkarsa F1 tarihinin zirveden en dibe bi anda inen nadir örneklerden birini görebiliriz
        Hamiltonun kişisel bazı sıkıntıları var ve bunun sinyallerini 2011 de net şekilde vermişti zaten yazık edecek kendine …

  7. Dediği gibi banada itici geliyor şu aralar yaşam stili, ama formu iyi olduğu sürece sorun yok.

  8. Kelle koltukta yaşıyor, bir kaza ile ölebilir, sakat kalabilir. Tabiki eğlenecek. Formunu etkilemediği sürece kime ne.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir