Vandoorne: Alonso’dan Korkmuyorum

yazar:

kategori:

GP2 şampiyona lideri Stoffel Vandoorne, Alonso ile yarışma ihtimaline rağmen İspanyol pilottan korkmuyor.

Vandoorne’nun ismi Magnussen ile beraber McLaren koltuğu için anılıyor ancak takım Button’ın kalmasını istiyor.

Ancak Button finansal sebepler nedeniyle takımdan ayrılabileceği konuşulyor.

Button bu iddialar hakkında “Para benim için çok önemli değil. Sadece işlerine nasıl gittiğini görmek istiyorum. Bunun doğru şey olup olmadığı konusunda düşünmeliyim” dedi.

Eğer Button takımdan ayrılısa Vandoorne en ideal pilot olacak.

Vandoorne’nun GP2’deki takım patronu Vasseur “Stoffel Formula 1 için hazır. GP2 şampiyonu olur ve koltuk bulamazsa bu motor sporları için büyük utanç olur” dedi.

Ve Vandoorne Alonso ile yarışmaya hazır.

Vandoorne “Alonso’dan korkmuyorum. Aksine o beni daha iyi bir sürücü yapacak” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

“Vandoorne: Alonso’dan Korkmuyorum” için 18 yanıt

  1. 2007 sezonunda şampiyon Kimi’nin puanı 110. Hamilton ve Alonso’nun puanları ise 109 yani eşitti. Şampiyonluğu kaçıran Hamilton olduğu kadar Alonso’da oldu. 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, ve 2014 sezonlarında takım arkadaşlarına hep üstünlük kurdu. Hatta Renault döneminde yani 2005 2006 sezonlarında da takım arkadaşlarına üstünlük kurmuştu Alonso. Vandoorne’un F1’de korkması gereken biri varsa o da sadece Alonso’dur. 🙂

    1. Çok ağır olmadı mı bu ”Honda” ? 😀

      1. Yıllık 35M para ödüyoruz biz bu adama savunacağız biraz 😀

    2. 2010-2011-2012-2013 sezonlarında Mclaren, Ferrari’den daha iyi araç üretiyordu. O zaman Hamilton neredeydi ? Ferrari pilotu Alonso’nun arkasında 🙂 2007 ve 2008 sezonları dışında Hamilton Alonso’ya hiçbir zaman üstünlük kuramadı. Kendi açıklamalarında bile ona aşağıdan baktı onu daha üstün olarak gördü. Bence bu tartışma yersiz. Hamilton’a gidip sorsan sen mi Alonso’mu diye doğruyu söyler

      1. Onur Gentas avatarı

        Honda: her şey den önce Hamilton 2013’de McLaren’de yarışmadı kaldı ki Lewis McLaren’de olsaydı da MP4-28 iyi bir araç değildi.

        2010 yılında Ferrari çok güçlüydü. McLaren’in daha iyi olduğu sonucuna varmak zor açıkçası. 2011 Lewis’in saçmalama yılıydı bunu kabul ediyorum. 2012’de araç çok güçlüydü doğrudur ama kendi hatalarından değil de araçla ilgili yaşadığı problemlerle şampiyonluğu kaçırdı. Zaten o problemler olmasa şu an Lewis McLaren’deydi muhtemelen.

        Açıkçası 2007’de kim kazandı kim kaybetti tartışmasına girmek istemiyorum. İki pilotu kıyaslamak da istemiyorum çünkü bana göre ikiside oldukça iyiler. Rekabetleri her zaman kalp atışlarımızı hızlandırmıştır. Keşke imkan olsa da aynı takım olmasa bile aynı güçte iki takımda rekabet edebilseler.

  2. nasıl bir demeç bu? korkman gerekecek seviyede değilsin zaten. kimse yenilirsen kötü olur demeyecek, çünkü 100% olacak şey bu.

    şu genç pilotların koltuk bulamamasının en büyük sorunu yetenek. yetenekli değiller, sonra para lazım şu lazım diye ağlıyorlar. eğer gerçekten hızlıysan emin ol tüm takımlar senin için kapışır.

  3. Yürek yemiş bu çocuk ????

  4. Vandoorne çok iyi potansiyel,ama 2016 için Mclaren imkansız görüyorum Button kalır Vandoorne Mclaren öncesi 1-2 sezon başka takımda pişip gelir

  5. Kevin koltugu kaparsa ki düşük ihtimal Vandoorne çıldırır herhalde.

  6. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Öcümü bu la niye korkacan 🙂

  7. Eğer Button gidecekse (ki umarım gitmez!) yerine oturacak pilot Magnussen olmalı. Bu çocuğun hakkını yememeli Mclaren.Mag en az Bottas kadar yetenekli bir çocuk. belki de daha iyi.

  8. Muammer UYAR avatarı

    Korkmalısın

    1. alonsoooooooo avatarı
      alonsoooooooo

      kesinlikle korkmalı 😀

  9. McLaren’a aklı başında, ne dediğini bilen pilotlar lazım. Yani sen degilsin Fandorun.

    1. Yani alonso da değil

  10. Mclaren için şu an tecrübeli pilotlar daha ideal bence. Belki birkaç sezon sonra genç bir isim alabilirler.

  11. Button o koltuğu uzun süre amatör birine kaptırmaz dostum anlamıyorsun galiba. Adamlar F1’e yıllarını vermişler çok tecrübeliler. Sen sessizce koltuk beklemeye devam et en iyisi 😉

  12. Böyle söylediğine göre korkuyor bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir