Video: GP2 Endonezya Gp 2008 2. Yarış Özeti

Yarış güvenlik aracı arkasında başladı çünkü yağmurlu hava pilotlar için tehlikeliydi. Güvenlik aracı olmasına rağmen ilk turda iki aracın kaza yapması verilen kararın haklı olduğunu gösterdi.

7 tur sonra güvenlik aracı çıktı ancak sadece 5 tur sonra Luca Filippi’nin spin atması ve pistin ortasında kalmasıyla geri girmek zorunda kaldı.

Daha sonra uzun sarı bayrak döneminden önce sadece 1 tur yeşil bayraklar sallandı. Bu sürede Vitaly Petrov, Milos Pavlovic, Romain Grosjean ve Ben Hanley arasında 3.lük mücadelesi vardı.

 

 

GP2 Endonezya GP 2008 2. Yaris Ozeti TRF1.NET
yükleyen TRF1-NET
Yarıştan İlginç Bir An:

Yorumlar

  1. ya bu gp2 nin hangi serisi olursa olsun hep keyifli,bol kazalı,bol geçişli kısacası tadından yenmio bu seri acaba bigün f1'de böle olcak mı? İmkansız diildir umarım..bu arada bazı arkadaşlar jason ın üzerine fazla gitmeyin cnm o kendini asıl seriye saklıodur belki:)))))))

  2. ya jason daha nereye kadar yarşır ya :Sbırak baride ne kendin üz ne de bizi Can Artam da askerlıkden gelsede o baribişiler yapsa

  3. bundan önceki yarşıta da yarış dışı kalan araçları kenara jip ler çekiyodu.:D:D:D

  4. Abi inanilir gibi degil, herif karsidan karsiya gecti ya, Hellooooo how are you kardesss, where are you gooo 🙂

  5. cnn türk neden böyle yapıyor!
    illa gp1 in mi başlaması lazım gp2 yi göstermesi için. neden!!!

  6. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Luca Filippi pist üzerinde kaldığı anda spiker tahmin yürüttü ve söylediği ilk isim Tahinci oldu 😀 Fazla söze gerek yok. Onlar da artık kabullenmişler =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir