Massa, Ferrari ile Aradaki Farka Şaşırdı

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Singapur sıralamalarında pole pozisyonunu kazanan Ferrari ile aralarındaki fark karşısında şaşırdığını söyledi.

Williams aracının kıvrımlı pistlerdeki düşük performansı nedeniyle Singapur’a büyük umutlarla gelmeyen pilotlar son seansa kalmayı başardılar. 7. sıradaki Bottas 1.7 sn yavaş kalırken 9. sıradaki Massa 2.1 sn daha yavaştı.

Massa “Ferrari ve Red Bull ile aramızdaki fark çok büyük. Mercedes’le o kadar değil. Mercedes’ten çok uzakta değiliz. Ancak diğerleriyle fark şaşırtıcı.”

“2. ve 3. sektördeki arka lastiklere bakarsanız onlar lastiklerde bir şeyler kaybetmediler. Bizim için ise çok hassastı. Lastiklerle çalışmak kolay değildi. Düzgün çalıştırmak kolay değildi. Mercedes de aynı sorunu yaşamış olabilir.”

“3. seanstaki turumda hata yaptım bu yüzden mutlu değilim. Çok fazla zorladım. Tek bir set yeni lastiğimiz vardı. Turu bir araya getiremedim ve 2. seanstaki turumdan 0.3 sn yavaş kaldım. Bu yüzden gerçekten berbat bir turdu. Bu yüzden çok fazla pozisyon kaybettim.”

“Mükemmel olan turumda bile, 2. seanstaki son sürüşümde derecemi iyileştiriyordum. En iyi turumdan 0.3 sn hızlıydım. 5 ya da 6. olabilirdim.” dedi.

 


Yorumlar

“Massa, Ferrari ile Aradaki Farka Şaşırdı” için 3 yanıt

  1. Bende Manor ile aradaki farka şaşırdım.. Kesin illegal bişeyler var, ayrıca açıklamalar da geçiştirici. FIA incelemeli 🙂

  2. bizde ailece şaşırdık şaşıran şaşırana bune lan herkez şaşırdı

  3. Bunlarda da illegal bişeyler var kesin 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir