Alguersuari Kendini Daha Hazır Hissediyor

yazar:

kategori:

19 yaşındaki İspanyol, geçen sene Macaristan GP’de Sebastien Bourdais’in yerine geçtiğinde yarışan en genç pilot ünvanına erişmişti.

Alguersuari, test sınırlaması kuralları nedeniyle hiç bir test yapmadan F1 aracına oturup yarışmak zorunda kalmıştı.

Toro Rosso pilotu, bu sezon başında çok daha hazır olacağından emin.

Alguersuari: “Bu sene, kesinlikle geçen seneye göre çok daha uzun olacak. En azından bu sezon için hazırlanmaya zamanımız var”

“Uzun bir kış geçirdik, çünkü Avusturya ve İspanya’da kapsamlı antrenmanlar yaptık. Haızrlık için zamanımız oldu ve sezona hazırlık için hâlâ zamanımız var”

“Bu, geçen seneden daha kolay olacğaı anlamına gelmiyor. Çünkü F1, her zaman zor olur ama işler bu sefer farklı olacak. Daha rekabetçi ve F1’e hazır olacağız”

“Geçen sene herşey çok hızlı gelişti. Aracı tanımıyordum, pistleri tanımıyordum. bu yüzden bu sene benim için çok daha iyi olmalı”

İspanyol pilot, takımın, bugün tanıtılan araçtan büyük beklentilerinin olduğunu da belirtti.

Alguersuari: “Son haftalarda Faenza’da koltuk ayarları için çalışıyordum. Yeni aracın dışarıdan çok hoş göründüğünü biliyordum. İçeriden ise oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Temeli, geçen senekine oldukça benziyor ama açıkçası daha uzun ve deposu da daha geniş. Bu sene gerçekten iyi bir yıl geçireceğimizi düşünüyorum”

“Pilotlar olarak biz, teknik ve performans açılarından daha iyiyiz ama takımın tamamı kış süresinde elinden geleni yaptı. Şu anda mutlu olduğumuzu düşünüyorum”

“Testlerde nasıl olduğumuzu görmemiz gerek. Kimin hızlı, kimin yavaş, bizim için beklentilerin neler olduğunu görmeliyiz. Daha sonra sezon içinde neler olacağını göreceğiz.”

 


Yorumlar

  1. bu sefer test de yapacak. pek bahanesi yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir