Super Aguri Barcelona Testlerine Katılmıyor

yazar:

kategori:

Takımdan yapılan açıklamada finanasay zorlukların yaşandığı bir döneme girdiklerini ve Barcelona’daki takımın tanıtımının iptal edilmesinin ardından şimdi de bu hafta Catalunya pistinde gerçekleştirilecek olan sezon öncesi  üç günlük test dönemine katılmayacaklarını açıkladı.

Super Aguri takım müdürü GPUpdate.com’a yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Super Aguri takımı bu hafta Barcelona’da düzenlenecek test dönemine kontrolümüz dışında gerçekleşen mali durumların ortaya çıkmasından dolayı katılmayacaktır. Şu anda gelecek haftaki Catalunya pistindeki testlere her iki aracımızla katılmayı planlıyoruz."

Takım ayrıca bu sezon gerçekleştirilen 2 test haftasına katılmadı. Bu haftaki testlerin ardından son testler gelecek hafta yapılacak.


Yorumlar

  1. Ben PO nun değilde THY nın sponsor olmasını istiyorum 🙂

  2. PO aslında hondaya olmuştu daha önce 😀

  3. f1 kardeş haklısın PO jasona sponsor olacağına biraz daha para verip super aguri ye sponsor olsun. en azından dünya çapında reklam.

  4. arkadaşlar haberde küçük bir anlam kayması olmuş. şu anda düzeltilmiştir. teşekkürler

  5. Baslik Catalunya`da yok diyor ama Super Aguri Barcelona`ya katilamiycaz Catalunya`da hazir bulunucaz diyor???

  6. masrafların çok büyük olduğu bu arenada bütçen yoksa f1 de yoksun demektir girerken hesabını iyice yapacaksın yoksa kalırsın böyle ortada sipsivri

  7. Sanırım Bu Gidişle **üride ifLas EdeceK.

  8. sonuncu takım belli oldu o zaman!

  9. bunlar nasıl yarışa katılcak.daha test yapmadılar.

  10. kimsede yardım etmiyor şu takıma arkadaş,bir sürü japon şirket var.petrol ofisi o kıytırık jasona sponsor olacağına aguriye olsa daha çok prim yapar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir