Massa, İlk Günden Memnun

yazar:

kategori:

Macaristan’daki kazasından bu yana güncel F1 aracını ilk defa kullana Brezilyalı pilot, 100 tur attığı pistte en hızlı isim oldu.

Massa, rekabete geri dönmenin iyi olduğunu ve Ferrari’nin, önceki aracın sorunlarını taşımadığını söyledi.

Massa: “Şüphesiz bu kadar uzun süre ayrı kalıp yarışları televizyondan seyretmenin ardından dönüşten mutluyum”

“Çok olumlu bir gündü. Aracın davranışları çok iyiydi. Programımıza başladık ve beklediğimiz gibi bitirdik; beklediğimizden fazla tur atmış olsak da. Bu yüzden bana göre ilk günde her şey yolunda gitti”

“Geçen senekine göre sürüşü daha kolaydı. Geçen sene dengeyi bulmak hep zor olmuştu. Bu sene daha ilk gün ama en azından oldukça olumlu ve denge ve ayarları bulması çok daha kolay”

“Ayrıca lastiklerle ilgili herhangi bir sorun hissetmedim. İlk gün için herşeyin yolunda gittiğini düşünüyorum. Ama bu yeterli değil. En önemlisi olan ilk yarışa kadar hâlâ gelişmesi gerekenler var.”

“İlk günden memnunum. Araçla ilgili sorunları zaten bildiğimiz geçen sene gibi değildi. Bu yüzden bu sefer programımızı çok daha kolay bir şekilde bitirebildik, bu yüzden oldukça mutluyum”

“Araça ilk izlenimlerin iyi olması her zaman iyidir. Ama gidilecek daha çok yolun olduğunu düşünüyorum. bu yüzden her gün çalışmaya devam etmeliyiz. F1’in ne kadar çabuk değiştiğini, aracı her gün geliştiremezseniz işlerin zorlaşacağını biliyoruz”

Ferrari pilotu, piste en yoğun çalışan olmasına rağmen fiziksel bir sorun yaşamadığını söyledi.

Massa: “Fiziksel açıdan çok iyiydi. 100 tur attım ama çok daha fazlasını da yapabilirdim. Yarışlara dönmek için %100 hazırım. İlk günden memnunum”

Brezilya pilot ayrıca eski takım arkadaşı Michael Schumacher ile tekrar aynı pistte olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Massa: “Hoştu, eğlenceliydi. Ayrıca onu geçerken birbirimize el sallayarak güzel de bir an yaşadık. Çok hoştu”

“Spor için onun dönmesi çok iyi oldu diye düşünüyorum. İlgi çekici ve şüphesiz çok rekabetçi olacak; bu da durumu kesinlikle kolay yapmıyor ama daha yeni başlıyoruz ilk gündne memnunum”

 

Massa’nın Schumacher’i geçişini video sayfasından izleyebilirsiniz.


Yorumlar

  1. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    saldır massam helal olsun sana alonso ile sen ine f10 canavar yapcaksınız 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir