Barrichello, Soruna Rağmen Başlangıçtan Memnun

yazar:

kategori:

Denge ve gaz pedalı sorununa rağmen Barrichello, yeni takımındaki potansiyelden cesaret aldı.

Barrichello: “Okuldaki ilk gündü. Onlarla birlikte olmaktan keyif aldım. Zamanlara bakıp ‘vay be, bir Ferrari’den neredeyse 2 saniye daha hızlıyız’ diyebilirsiniz ama dürüst olmak gerekirse bugünlerde pek tahmin yapamazsınız”

“Eğer 10 kg yakıt veya dolu depo almışsanız, 4 saniyele farklardan bahsederiz. Bu yüzden bir sponsoru karşınıza alıp aracın her halükarda daha hızlı söylemek çok kolay olur”

“Bu yeni lastiklerle bir denge sorunumuz var. Araçta biraz önden kayma yaşıyoruz. bu yüzden çalıştığımız yakıt yükü ile bu denge eksikliği bugünlerde mümkün. Önden kaymalarda bir parça sıkıntı yaşıyoruz ama bununla başa çıkmaya da çalışıyoruz. İlk gün çok iyyidi.”

Barrichello, Williams’ın bu sene ileri çıkması için tecrübesinin yardımcı olacağına inanıyor

Barrichello: “En iyisini hedeflemelisiniz. Ayakları yere basan birisiyim. Çalışkanım. bu yüzden eğer aracın iyi iş yapacak kabiliyeti varsa, iyi iş çıkaracağım. Eğer aracın düzenli yer alma durumu varsa ve gelişebiliyorsa ben de ayak uyduracağım. İşler, aracın kabiliyetlerine bağlı”

“Çok motive haldeyim. Ve tecrübem de devreye girecek. Bu yüzden kazanan olabilmek için onlara mümkün olduğunca bütün geri dönüşleri sağlayacağım.”

Barrichello ayrıca Cosworth motoru ile ilgili ilk izlenimlerinin de iyi olduğunu dile getirdi.

Barrichello: “İlk gün için çok iyyidi. Sınırlarda sürmediğimizi açıkça söyleyebilirim. Çünkü pistteki ilk sürüş günüydü. bu yüzden tam güçte çalışmıyorduk ve dahası gelecek.”

“Bu yüzden ayaklarımız yere basıyor. Araçtan ve motorda elde edilecek çok şey var. Şimdiye kadar dayanıklıyız. Geç zamanlarda bir gaz pedalı sorunu yaşadık, bu da motoru durdurdu ve değşiklik yapıp geriş dönmek için de geçti. Ama gün iyi geçti”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir