Hamilton Laureus'ta "Yılın Yükselişi" Ödülünü Kazandı

yazar:

kategori:

Formula 1’de geçirdiği ilk sezonun ardından Lewis Hamilton, Laureus Dünya Sporları Ödül Töreninde "Yılın En İyi Yükselişi" ödülünü kazandı.

İlk sezonunda 4 yarış kazanan ve şampiyonayı Raikkonen’in sadece 1 puan arkasında 2.sırada tamamlayan Hamilton ödülünü Rusya, St Petersburg’da aldı.

Raikkonen Yılın Spor Adamı ödülünü Roger Federer’e kaptırırken Ferrari de Yılın Takımı ödülünü Güney Afrika Rugby Takımına kaptırdı.

Laureus’ta kazanan isimler dünyanın dört bir yanından gelen, bay ve bayanlardan oluşan 43 kişilik özel jüri tarafından seçiliyor. 


Yorumlar

  1. bazı arkadaşlar hamilton bütün engellemelere rağmen başarılı falan oldu demişler.ne engellemesi acaba hayır bir engelleme vardıda bizmi görmedik.alonso'yu pek sevmediğim halde resmen adamın önünü kestiler.eğer alonsa 1. plot olsaydı hamilton belki ilk 5 olabilirdi..

  2. zehrAlonso; "engellenen mı engelleen mı" asıl senin yazmış olduğun bu yazı yanlış :))) bana göre hamilton engellendi, sana göre öyle olmayabilir.
    apo abi; hamilton'ın kökeni bildiğim kadarıyla ingiliz değil. istese ingiliz vatandaşlığından çıkabilir. bence bu noktada hatalı. şunu da belirteyim; ispanyol taraftarlarla bir alakam yok. :)))

  3. SinanFerrari avatarı

    Hiç kimsenin engellendiği filan yoktu abartmayın Allah aşkına.Şampiyonlukta ilk 3 pilot arasında kaç puan fark olduğu belli.2 takım da pilotlarına aynı şansı verdi.

  4. Sinan Şahin pardon ama yanlış y6azdın heralde,engellenen mı engelleen mı geçen sene tek engellenen alonsoydu bunu herkes bılıo sana katılmıorum

  5. ^^ingiliz vatandaşı olmasının dışında beğendiğim bir pilot. tebrikler…^^
    bir an ispanyol taraftarlar aklıma geldi 😀 sinancım ingiliz veya italyan veya ispanyol veya sudan lı olması neyi değiştiriyor? o doğduğunda ingiliz vatandaşıydı. tıpkı sen doğduğunda türk vatandaşı olman gibi. kendi tercihleriniz değildi yani. birini sevmemen için bunu neden olarak göstermen çok ürkütücü geldi bana.

  6. geçen sezon, bütün engellemelere ve zorluklara rağmen büyük bir iş çıkardı. umarım yakında da şampiyon olur, ingiliz vatandaşı olmasının dışında beğendiğim bir pilot. tebrikler…

  7. NothingToSay avatarı

    senden bi de şampiyonluk bekliyoruz be lewis..haa..bi de, daha az konuş bu sene..olmaz mı ciğerim:)

  8. McLaren tifosi avatarı
    McLaren tifosi

    Tebrikler Lewis HAK ETDIN bu cocuk bu sene amma cok ödül aldi bravo

  9. hak ettiğini aldı lewis …tebrikler!!!

  10. Tebrikler Hamilton, gercekten ilk sezonunda super isler yapti, biraz daha olgun davranabilirdi ancak onuda yasina vermek lazim..

  11. Hakettiği ödülü aldı ayrıca yılın kaybedeni ödülüde olsaydı onu da alırdı. Talihsiz biçimde şampiyonluğu kaybetti

  12. aslında ödülün adı daha farklı olmalı: ''alonso olmasaydı daha da yükledir di'' ödülü verilmeliydi :))

  13. mp4-23 (mgd) avatarı

    Bu adamı hala sevmeyenler ve kıskananlar var inanılır gibi değil..Bu onlara kapak olsun mu acaba..

  14. tebrikler Lewis hakettiğin ödülleri aldın ve almaya devam ediyorsun

  15. Tebrik ediyoruz.Bunu gerçektende haketti..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir