Citroen Yeni Sezonda Loeb ile Yedi Galibiyetin Peşinde

yazar:

kategori:

WRC’nin yeni sezon tanıtımında konuşan Quesnel, önümüzdeki sezon takımın pilotlar ve markalar şampiyonluklarını tekrarlamayı hedeflediğini belirtti.

“Bu sezon için yaklaşımımızda bir değişiklik olmadı. Tabii ki hedefimiz yine şampiyonluklar. Sebastien için bu sezon 7 ralli kazanma hedefi koyduk önümüze.”

Loeb 2009 sezonunda yedi galibiyet elde etmiş ama 2008’de 11 zaferle kırdığı rekoruna ulaşamamıştı. Dünya şmapiyonu yedinci şampiyonluğu kovalayacağı bu sezonda motivasyonunun en yüksek seviyede olduğunu belirtti.

“Eğer buradaysam bu kazanmaya devam etmek istediğimdendir. Bu işi seviyorum. Kazanmak ve elimden geleni yapmak istiyorum. Geçen sene Mikko ile olan mücadelede üzerimde büyük bir baskı vardı. Kupaları paylaşmak istemiyorum ama Mikko da oldukça motive olacak ve bu sezon da yine zorlu bir mücadele göreceğiz.”

Loeb geçen sezon yaşanan mücadelenin kendisini daha hızlı ve kararlı yaptığını da söyledi.

Son olarak Quesnel, Loeb için hedeflediklerinin yanında ikinci pilotları Dani Sordo’nun da WRC’de ilk galibiyetini hedeflediklerini belirtti.

“Aynı zamanda takım Dani’nin ilk galibiyetinin de çok uzakta olmadığından emin. Çok yakın zamanda podyumda en üst basamakta olacaktır.”

 

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir