Jordan'ın Favorisi Hamilton

yazar:

kategori:

Geçen sezona yavaş başlayan Hamilton’un McLaren takımı, sezon sonunda güçlü olmasına rağmen yine de BrawnGP’yi yakalayamamıştı.

Bu sene ise Hamilton, Button ile birlikte iyi bir sezon umarken Eddie Jordan, kimin zirvede yer alacağından emin konuşuyor.

Jordan: “Gözlerimi Lewis Hamilton’dan alamıyorum. Keskin. Yeteneği var ve Michael Schumacher’in spora dönüşü, başarılı olmak için ona sadece agresiflik ekler.”

“Bu onun için mükemmel. Param her şekilde Hamilton’un üzerinedir.”

Jordan, testlerdeki dereceleri hiç önemsemiyor.

Jordan: “Şu anda olanlara değer vermiyorum. Asıl mesele, Bahreyn’de ilk Pazar günü.”

“Geçen sezonun ilk yarısında McLaren’in ne kadar kötü olduğunu gördük. En kötü araç olduğunu göylemiştim ve onlar oradan geri döndüler.”

“McLaren ve Hamilton’un momentumunun üst sınıf bir iş olduğunu düşünüyorum”

Jordan’a göre Button, yeni takımında bir kültür şaşkınlığı yaşayacağına inanıyor.

Jordan: “Jenson, farklı bir hayatı kabul etmeyi öğrenecek. Brawn’da etle tırnak gibiydiler”

“Kendiyle mücadele etmeyi seçti. Çok farklı bir ortamda Hamilton’u yenebielceğini göstermek istedi. Onu ilk 3’te görmek isterim ama bu büyük bir soru işareti.”


Yorumlar

  1. alonsomassa avatarı

    bizim için iyi sizin için çok kötü olsun NOKTA.

  2. alonsomassa avatarı

    lewis i sayıp alonso-massa-schumi-vettel in es geçmek ve bu yoruma katılmak sadece kendini kandırmaktır.umarım herşeyde en iyi biz oluruz sen ise açık kalan ağzını kapatmaya çalışırsın.umarım en ufak sorun yaşamayız.en ufağında ufağında bile.

  3. alonso_rf1 gibi taraftarlara ihtiyacımız var bizim keşke herkes böyle saygılı ve dürüst olsa o zamn hiç bir sorun olmaz zaten.

    Habere gelecek olursak zaten Hamilton sürekli anketlerdede en çok oy alan pilotlardan bence çok güzel çekişmeler olacak özellikle Hamilton ve Alonso arasında.

  4. ben olsam bende lewis derdim ama alonso massa içinde lewis ten cok farklı bir şampiyonluk sansı oldugnu kimse söyleyemez. araçlar eşit oldugu sürece hepsi kafa kafaya gidecek birbirlerinden cok az farklarla ayrılacaklardır. alonso_rf1 gibi bende alonso yu sevmezdim önceleri(mp4-20 kimi zamanı) ama adam sürüyo ne yapalım =)

  5. İnsan bir pilotu daha fazla sevebilir bu gayet normal…fakat kendini rakiplerine bile kabul ettirmeyi başarmış başlarılı bir pilota yeteneksiz demek, (eleştiriden bahsetmiyorum ) onun birilerinin himayesiyle adam kayırmayla buralara geldiğini iddia etmek bu yorumu yapan ile ilgili iki durumu düşündürür:
    1-yorumun sahibi at gözlüğü kullanıyor.
    2-yorum sahibi mantığıyla değil gönlüyle yorum yapıyor…
    biz her ikisine de saygı duyarız yeter ki karşılıklı saygıyı yitirmeyelim…

  6. bide birsey itiraf edeyim lewis in ilk iki snesinde hep onun alehine yorum yazıyordum ..ama adam bi şekilde yeteneğiyle ve sürüşüyle beni alt etti…şimdilerde ise saygı duyduğum bir şampiyon…

  7. tesekkür ederim boybgm…lewis in agresif sürüşüne herzaman hayranım..ama alonso yu tutuyorum…eğer alonso olmasaydı kesin lewis i desteklerdim…artık oda cok tecrübeli bir pilot ve şampiyonluğa sonuna kadar asılacaktır…sumi de bu mücadelede olabilir ama ben alonso ile lewis i daha sanslı görüyorum…

  8. alonso_rf1 nickli arkadaş objektif yorumundan dolayı seni tebrik ediyorum…

  9. bende bir alonso hayranıyım ama lewis gerçeğini görememek aptallık olur…yiğidi öldür ama hakkını yeme…bencede lewis alonso ile birlikte en büyük şampiyonluk adayıdır…umarım nefes nefese bir şampiyonluk yarışına girişirler o zaman tadından yenmez..hemde kimin bir adım önde olduğu ortaya çıkar ve bu 109 109 muhabbeti de son bulur:))ikiside çok büyük yetenek ve bize saygı duymak düşer..

  10. alonsomassa her yoruma karşılık vermek zorundamısın?? zorunamı gidiyo yanı Eddie Jordan'ın Lewis Hamiltonı Favori olarak görmesi tabi sizin takımınız hep iyi çok iyi çokçok iyi dimi digerlerini at bogazdan aşagı bu kadar çok böbürlenme umarım bizim için tüm dileklerinin tam tersi çıkarda ozaman görürüm seni bakalım yine burda olacakmısın!!!!nokta…

  11. alonsomassa avatarı

    pilotun iyisini bilse lewis demezdi =) her neyse kesin şampiyon olacak diye birşey yok.bu dereceleri önemsemiyorsa neden geri dönüşlerden bahsediyor.geri dönüşsse ferrari ninki daha iyi ve çatlatacak kadar daha iyi olur,yetenekse alonso ve massa dada var.schumi yi ise sorgulamaya değmez.akdeniz ve kuzey ülkelerinin insanları açık fikirlidir.ancak bu britanyalılarda kendi adamlarının şampiyon olmasını isteme hastalığı var.umarım sözde kalır sadece.

  12. Pilotun iyisini biliyo jordan tebrikler..

  13. Eddie Jordan ile aynı fikirdeyim…

  14. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    bende buttonun üzerine oynardım :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir