Raikkonen Vettel’e Yardım Etmeye Hazır

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen takım arkadaşı Sebastian Vettel’in şampiyonluk için ciddi bir aday olması durumunda kendisini destekleyeceğini söyledi.

Fin pilot 2008’de şampiyonluğa giden Felipe Massa’yı da desteklemişti.

“Elbette şampiyonada iyi bir yerde olmayı umuyoruz, ancak elbette benim şampiyon olma şansım yok. Bu durumda üstüme düşenleri yapabilirim.”

“Eğer hiçbir sorun yaşamazsam bunu kazanabilirim, bunu daha önce yaptım. Ferrari’de savaşmak için bulunuyoruz, kim bilir?”

“Bu kolay bir iş olmayacak. Aracın nasıl olacağını görmeliyiz. Mercedes’in bir anda geride kalmasını bekleyemezsiniz. Bu yarışta eskisi gibi olacaklardır.”

“Elimizden gelenin en iyisini yapacağız, ve umarım orada olur ve kendimize iyi şanslar yaratabiliriz ve umarım bundan en iyisini elde edebiliriz.”


Yorumlar

“Raikkonen Vettel’e Yardım Etmeye Hazır” için 8 yanıt

  1. Bir takim arkadasindan beklenecek hareket. Ama sampiyonluk icin ciddi bir tehdit degil ki Vettel. Bu yuzden gerek kalmiyor. Zaten Vettel her turlu Kimi’nin onunde. Arkadakileri mi tutacak 😀 ya da hamilton ve rosberg’i gecmesini mi bekleyecegiz?

    1. İki mercedes e çarpıp yarış dışı bırakacak :))

      1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

        Keşke şöyle bodozlama hamiltona girse güzel olur 🙂

  2. hamiltonAMGTEAM avatarı
    hamiltonAMGTEAM

    150 puan var ortada şampiyon kendini hiçe sayma

  3. Yardım etmese bu nasıl takım oyuncusu derler, yardım etse bu sefer de 2. pilot derler.

  4. Raikkonenin eski performansında olmadığını bende bir fanı olarak kabul ediyorum.Raikkonen 2013 sezonu sonunda belinden ameliyat olmuştu ondan sonra performansından bi düşüş oldu ben buna bağlıyorum biraz gerisede şanssızlık.Vettele yardım edicek bi durumda söz konusu değil bana kalırsa mercedes sadece 1 yarışlık geride kaldı.

  5. kimi mark webber raikkonen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir