Rosberg: "Kesinlikle En Tepede Olacağız"

yazar:

kategori:

Mercedes GP takımından Ross Brawn, Norbert Haug ve Michael Schumacher gibi önemli isiler yeni araçlarının henüz yeteri kadar hızlı olmadığını kabul etmişlerdi.

Ancak 24 yaşındaki Rosberg Bild gazetesine verdiği demeçte, “Gelecek hafta Jerez testlerinde ivmeyi artırmaya devam edeceğiz ve daha detaylı sonuçlar ortaya çıkacak. Kesinlikle en tepede olacağız.” diye konuştu.

Bild gazetesi Mercedes GP’nin Valensiya’da yüksek yakıt yüküyle piste çıkmış olabileceğini yazdı.

Gazete ayrıca Haug’un yorumlarına da yer verdi; “İlk testlerde, Ferrari tüm takımlar içinde en iyi iş çıkaran takım oldu. Sonraki testte ve ilk yarışta her şey farklı olacak.”

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali de, “Belki birileri mevcut performanslarını gizleyerek saklambaç oynamak istiyordur.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Olacağız.

    Çoğul bir kelime. içerisinde 2 kişiyi barındırdığını düşünürsek.

    (Olacağız) – (Rosberg) = Schumacher

    denklemden de anlaşıldığı gibi en üstte olacak kişi alenidir. Şahıs araya kaynak yapma maksadındadır. Rubens' e o hakkı vermeyen Şumi …..

  2. Simdiden Schumaherin golgesinden korkmaya basladilar.

  3. Umarım Schumacher'in gölgesi altında kalmaz.Rosberg sevdiğim bir pilot fakat korkarım ki Schumacher varken Rosberg onun varlığında 2. planda kalacaktır.Mercedes GP sezona flaş bir başlangıç yapamayabilir geçen sezonun (BrawnGP)aksine ama rekabetçilik yönlerinden kuşkum yok.

  4. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    sezgin güneş sen devamlı niye ferrariyi eleştiriyosunsen git mercedesinel uğrassana haer haberde ferrariyle uğraşıyosun. mercedes bi ferrari deildir oki ferrariyle mercedes kıyaslanamaz. bu takım bu sene sizden ii kesnlikle hadi herkes kendi çöplüğüne

  5. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    arkadaşım o takımda stefanodan önce teknik patron olacak çok kimse vardı sırf ross brawnı italyanlaşma uğruna yollarsanız o bu takımın teknik patronu olabilecek tek kişiydi ama iyiki yapmışlar şimdi mercedesin başında:D

  6. ben sorunların nedeninin domenicali olduğunu hiç sanmıyorum. eğitimi son derece yüksek, yıllarını ferrari'de geçirmiş ve büyüklerinin yanında tecrübe kazanmış, gayet medeni ve çağdaş bir insan domenicali. sorunlara bizim bildiğimiz ya da görmeyi istediğimiz asarım keserim mantığı ile değil de insancıl ve pozitif yönde yaklaşması, o'nu problemlerin temeli gibi gösteriyor olabilir. ancak takımın sorunu yönetici pozisyonunda olan insanlardan çok bu işin mutfağında çalışanlarda. rob ve chris, alanında en iyi yarış mühendisleri arasında. ancak özellikle meşhur nigel stepney'in ayrılması ile pit ekibinde performans ve disiplin düşmesi olduğu doğrudur. rory byrne'dan boşalan yere getirilen aldo, ustası kadar iyi iş çıkaramamış olabilir. ultra dayanıklı ve güçlü ferrari motorlarının mimarının (martinelli'ydi yanılmıyorsam) ayrılması da işi bozmuş olabilir. tüm bunları domaenicali gibi gayet başarılı bir yöneticinin üstüne yıkmak, kolaycılıktan başka bir şey olamaz.

  7. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    Ferrari takım patronu Stefano Domenicali de, "Belki birileri mevcut performanslarını gizleyerek saklambaç oynamak istiyordur." diye konuştu.
    sen ferraride olduğun sürece en yavaş viraja 500 km/h le giren araç yapsanız 😀 gene olmaz sizin işiniz.

  8. emiko emiko avatarı

    Domenicalli olduğu sürece ferrariden bişey olmaz…

  9. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Bahreyn'de herşey yolunda olur umarım

  10. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    ros brawn oyun oynamaz gecen senede bis dedikki sponsor için yapıyor brawnda acıkaldı boş depo deiliz die. bi akc güdne aracmzda sorunlar avar dedi brawn dengede özellikle bunları çözmemiz lazım dedi . mercedes hiç bişi saklamıo sadece bi kac parca güncelleme

  11. gecen sene brawn agır yakıt yüküyle diğerlerine göre daha iyi turlar atıyordu, belki gene öyle birsey olabilir.

  12. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    mercedes te bir ağırlık dağılım sorunu olduğu kesin ayrıca 2010 için öngörülen difizör ve önkanat kullanılmadı. sanırım geçen sene ferrari ve mclarenin durumunda biz olacağız. korkuyorum.:(

  13. MagicAlonso avatarı

    ross geçen sene yaptığı gibi yüksek yakıtla çıkıyor ve yaşadığı denge sorununu çözdükten sonra çok daha hızlı olacaklarına şüphe yok

  14. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    arkadaşlar büyük bir oyun oynuo mercedes yada gerçekten yavaşlar. anlam veremediğim şeyler oluyor. brawn 2 hafta önce schumacher şampiyon olcak diyo dün aracımız yeterince hızlı değil diyor rosberg kesinlikle tepede olacağız diyor. anlam veremiyor … bu oyun bahreynde bitecek nasıl olsa.

  15. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    sen nasıl pilotsun yaa:)) komik cocuk f1 kariyerin bitti senin shumi sezi yok eder be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir