Mercedes: Üzerimizde Schumacher Baskısı Yok

yazar:

kategori:

Schumacher’in dönüşünün ardından taraftarların ve medyanın büyük ilgisi Mercedes GP takımında toplanmış ve bu da büyük beklentilere neden olmuştu.

Ancak Mercedes Benz motor sporları patronu Norbert Haug, takım yeni sezona yaklaşımının Schumacher takımda yokken olan yaklaşımdan farklı olmadığını belirtti.

Schumacher’in takımda olmasının onlar için bir baskı oluşturup oluşturmadığı sorulduğunda Haug, “Hayır, öyle düşünmüyorum. Hepimizin hedefleri hâlâ aynı ve mümkün olan en iyi aracı, en iyi paketi üretmeye çalışıyoruz. Nerede olduğumuzu bundan sonra göreceğiz.”

“Bunu söyledikten sonra, rekabeti küçümseyen son takım biz olabiliriz ancak. Güçlü bir rekabet var. Bunu sonucunda neler olacağını göreceğiz. Bence bu olumlu bir şey. Spor için ve tabii ki bizim için iyi.”

Haug, Schumacher’in Valensiya’da Mercededs GP ile piste çıkmasının kendisinde farklı duygular uyandırdığını da söyledi.

“Pitlere doğru yürürken, en son 20 yıl önce onunla aynı garajda olduğumuzu düşündüm. İlginç bir duyguydu.”

“Bizler hâlâ genç adamlarız, o da ben de. Motor sporları siziz gençleştirir. Uzun zamandır rakiptik. Şimdi aynı garajdayız. Bu normal, güzel ve olumlu bir şey.”

Mercedes GP patronu Ross Brawn ise otomobille ilgili yaptığı açıklamada aracın yeterince hızlı olmadığını kabul etti ancak testlerde geliştirilecek parçalarla ilerlemenin mümkün olduğundan bahsetti.


Yorumlar

  1. http://www.youtube.com/watch?v=dP2beoMYkzU
    bURADA sCHUmİ Slick lastiklerle Hill yağmur lastikleriyle.Efsaneyi efsane yapan müthiş defanslarından biri:))

  2. Sen ne diyorsun arkadaşım ya ? Ne savunmasına geçiyorsun anlamadım? Ben Hamiltonu geç griddeki hiç bir pilotu Schumi ile denk tutmam. Zaten denkte olamazlar. Orada Schumiyi izlememiş olan kişiler için örnek sundum Hamilton diyerek. Gelmişsin fanatik Schumici olan bana yazdığın şeye bak ya.

  3. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    pardon yaa ben Sinan'ın videosunu izlemeden yorum yapmışım Umutbg arkadaşımıza cevaben
    altta verdiğim mesajı düzelterek şöyle diyeyim genelleem yaptım
    sana gelelim Umutbg arkadaşım videoyu izledim ne anlatmak veya ne belirtmek istedin anlamış değilim.
    yani o geçiş doğal bir geçiş aagresif kokan bir geçiş doğrudur yani hamilton gibi kısayoldan gelipde direkt bir sonraki virajda soru işaretlerle dolu bir geçiş değil tamammı.

  4. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    Umutbg arkadaşım hırçın olmak agresif olmak başka yalan söylemek başkadır
    hırçın ve agresif olmak tıpkı futbolda kurallar neyse yani sarı ve kırmızı kartlar nasıl oyunculara gösteriliyorsa Formula 1 dede o şekilde işler
    Schumi ile haminlton u bir tutma taamammı arkadaşım.

  5. Evet Sinan'ın verdiği linkte Schuminin hırçın agresif olduğu yıllar. Ve geldiği gibide geçişini yapıyor. Schumide o zamanlar işte bu zamanki Hamilton gibiydi.

  6. http://www.youtube.com/watch?v=B2TyfJjGURM&feature=related Buyrun arkadaşlar SChumacher neden hızlı işte cevabı!!!İzlemeyenler için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir