Renault Lotus’u Satın Alarak İcraya Düşmesini Engelleyecek

yazar:

kategori:

Autosport’un haberine göre önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkacak olan ve büyük ihtimalle icra memurlarının kontrolüne girecek olan Lotus’u Renault kurtaracak.

Lotus HMRC şirketine olan 2.7 milyon poundluk borcu nedeniyle pazartesi günü mahkemeye çıkacak.

Cuma gününe kadar Renault’nun takımı satın alma planları askıya alınmış gibi görünüyordu. Bu da takımın icra memurlarına devredileceği ve 400 çalışanın işsiz kalması riskini ortaya çıkardı.

Autosport, Renault’nın HMRC borcunu ödeyerek Lotus’u kurtaracağını söyledi. Aynı haberde Renault’nun Lotus’un % 65 hissesini satın aldığını haftaya duyuracağı belirtildi.

65 milyon pounda takımın % 65’ini satın alan Renault böylece 2016’da fabrika takımı olarak F1’de mücadele edecek.

 


Yorumlar

“Renault Lotus’u Satın Alarak İcraya Düşmesini Engelleyecek” için 5 yanıt

  1. Renault satın almak için takımın iyicene batmasını bekliyor ki mecburiyetten daha ucuza satsınlar. Ama bu davranışlarının seneye üretecekleri aracı ne kadar kötü etkileyeceğinin farkında değiller.

  2. Renault takımın batmasını bekleyip ucuza kapatmak mı istiyor nedir? Böyle yaparlarsa çalışanları nasıl motive tutacaklar? Zaten yarın öbür gün kaçma olasılığı olan adamlar. Fazla da güvenmemek lazım.

  3. şu renault,u bi anlayabilsek
    kardeşim bir fabrika takım olarak giriyor . sonra çekip gidiyorlar .
    tekrar geri geliyorlar . bi karar verin ya kendi adınıza girin daha gitmeyin . yada başkalarına motor sağlayın öyle devam edin

  4. umarım Renault’un satın almasıyla çok iyi bir takım haline gelirler. hem lotus hem renault ismi cidden büyük. bu takımı arkalarda görmek ve sorunlarla uğraşması hoşuma gitmiyor. ne bileyim 2017-2018’de Lewis’i bu takımda yarışırken de görmek isterim.

  5. Kabak tadı vermeye başladı ortak bu olay. Bir an önce Renault’un gerekeni yapmasını umuyorum her gün her gün haberlerde bu iş için ismin geçmesi hiç hoş değil. Umarım resmi açıklama en geç Pazartesi günü gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir