Hulkenberg, Nezaket Süreci Beklemiyor

yazar:

kategori:

Bu sene Formula 1’e girecek olan Alman pilot, sezon öncesi sınırlı hazırlık süresine sahip olmasına rağmen daha ilk yarıştan hızlı olmayı hedefliyor.

Hulkenberg: “Şüphesiz amaç bu. Hıza ulaşıp sonuç almam için 5 yarışım olduğunu söyleyen biri de yok. Hemen iyi olmalısınız”

“Williams, benden iyi bir iş çıkarmamı, hızlı sürmmi ve onlar için iyi şeyler yapmamı bekliyor. Benden bir pilot olarak bir şey beklemeselerdi beni almazlardı. Sonuçlar veya sayılarla ilgili bir şey söylemediler ama beklentiler her zaman ortada”

GP2 şampiyonu, FW32 ile ilk sürüşünü geçen hafta Valensi’daki testlerde yaptı ve Bahreyn’deki açılış yarışı öncesinde kısıtlı test şansı var.

F1’in test sınırlamasının bir çaylak için iyi olmamasına rağmen Hulkenberg, geçen seneki GP2 şampiyonluğunun ardından yeni serüvenine mümkün olduğunda iyi bir şekilde hazırlanacağını söyledi.

Hulkenberg: “Kendime güvenim tam ve F1’de hazırım. GP2’de bir sene geçirmem bana önemli derecede çok yardım etti ve bütün açılardan beni daha iyi yaptı. O seneden keyif aldım ve büyük görev için kendimi hazır hissediyorum”

“2009’da harika bir sene geçirdim ve GP2’de o kadar da rekabetçi olmayı beklemiyordum. Zor bir sene bekliyordum ama işler yolunda gitti ve sezonun ikinci yarısı muhteşemdi.”

“GP2’deki gibi çabuk adapte olabilirsem çok iyi olacak. Test mikyarı, ilk yarış öncesinde çok değil ama mümkün olduğunca hazır olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım”

Hulkenberg, Michael Schumacher’in dönüşü ile ilk senesinde daha rahat olacağını çünkü Schumacher’in bütün medyayı peşindne sürükleyeceğini söyledi.

Hulkenberg: “Asıl ilgi şüphesiz ki onun üzerinde oalcak ama dürüst olmak gerekirse şu anda kendimi çok rahat hissediyorum. Bu da sürüşüme konsantre olabileceğim, takım adına çalışabileceğim anlamına geliyor. O, büyün medya ilgisini çekecek ve ben de bundan çok memnunum”

Hulkenberg, Valensiya’da takım arkadaşı Rubens Barrichello ile ilk çalışmalarının keyfini yaşadı ve Brezilyalı pilotun tecrübesinden daha şimdiden kendini ve Williams’ı tetiklediğini söyledi.

Hulkenberg: “Şüphesiz yardımı olacak. Rubens’e sahip olduğumuz için mutluyuz. Bilgilendirmede onunla oturmak, tecrübesi, girdileri… onunla konuştuğunuzda gerçekten bunu duyabiliyorsunuz. Ona sahip olmak gerçekten iyi”

Hulkenberg, İspanya’da Jerez’de ilk iki gün çalışacak ve daha sonraki iki gün için görevi Rubens Barrichello’ya bırakacak.


Yorumlar

  1. Kendine güvenmesi iyi bence çok iyi pilot olabilir,tabi günümüzde "sponsoru olan pilota takım bulmak kolay" durumu olduğu için zorlanabilir.(Destekleyenler olabilir.)
    Ama başarılı olursa kesinlikle bir çok patronun yatırım yapabileceği (destekleyeceği) bir genç yetenek bence.

  2. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    evet Roman dediklerine aynen katılıyorum.

  3. yarışçı dediğin böyle olur işte bravo nico gözüme girdin ismini bile zikretmek istemedğim bir pilot(?)un sözlerini hatrlyorumda 1.pilot şukadar test yaptı bana az test yaptırdılar diyerek becereksizliğini örtmeye ugrasan pilotlara ozenmemen cok hos cok güzel bir açıklama olmus bravo nıco

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir