Petrov'un Koltuk Risk Altında, Yerine Adaylar Var

yazar:

kategori:

2010 sezonu için boş koltuklar sadece sıkıntılar yaşayan Campos ve USF1’de.

Ama Rus pilotu Petrov’un Renault’a söz verdiği paranın şüphe altına düşmesi ile Fransız takımda da bir imkân oluşabilir.

Rus internet sayfalarına göre Petrov’un söz verdiği ilk taksit 7.5 milyon avro için son süre 1 Mart ve Petrov’un babası adına bir St Petersburg bankası kredisi ile finanse edilecek ama bu kredi çıkmayabilir de.

Bununla birlikte ruefrontenac.com’a konuşan Villeneuve, 2010’da yarışmaya kararlı olduğunu belirtti.

Villeneuve: “Araçlarına beni koymanın neden iyi bir fikir olduğunu takımlara anlatmaya devam ediyorum. Mesajın daha da iyiye gittiğini hissediyorum”

“Milyonlar getiren pilotlara karşı mücadele etmek her zaman kolay olmaz ama bir meydan okumadan çekinmiyorum”

Petrov için bir diğer alternatif ise Christian Klien ve laola1.at’a konuşan Avusturyalı pilot, bir koltuğa çok yakın olduğunu ve Renault’un Esntone merkezini ziyaret ettğini belirtti.

Clien: “Renault’ta fabrikadaydım ve araca, takıma baktım. Tanıtımın sabahına kadar Vitaly Petrov kararı verilmemişti.”


Yorumlar

  1. klien ile liuzzi ayni ayarda sayilabilecek pilotlar aslinda. ama klien bence daha hizli ve basarili. liuzzi de nasil desem aslinda biraz sanssiz.

  2. Klien mi, Villeneuve mi? Fazla maceracı olmamak gerek, Christian Klien şampiyon değil ama fena bir pilot da değil.

  3. benim bildiğim renault, piste çıkacağı aracı şampiyon olmak için, piste çıkaracağı pilotu da şampiyon yapmak için çalışır-dı. araç son 3 yılda döküldü maalesef (önceki yıllarına göre); ama artık renault tulumu giyecek pilot da parayla pulla seçiliyorsa, renault'un bir tek baklava dilimi logosu kalmış demektir geriye. satıştan sonra zaten soğutmuştu ama, özellikle bu haber gerçekse renault ortalıkta üretici takım diye dolaşmasın artık. üretici takım standartları belirler, yol göstericidir, parayla pulla sorunu olmaz, küçük takımlara örnek olur. benim bildiğim tabi..

  4. ama olmaz o is. umarim da olmaz. petrov'u gercekten merak ediyorum. umarim r30, r29'dan cok daha iyidir de, grosjean gibi o da harcanmaz…

  5. jv akintiya karsi kurek cekiyor. cabalarina saygi duyuyorum.

  6. Koskoca reno,pilot seçerken performansa değilde getireceği paraya bakıyorsa bundan sonra vay haline,ne yapıp edip barietoreyi geri getirip takımı kurtarması lazım yoksa bu ayak takımıyla bir sonraki sezonda olmayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir