Vettel: Mercedes’i Yenmenin Zor Olacağını Biliyorduk

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, üçüncü sırada tamamladığı Japonya’nın ardından sonucun sürpriz olmadığını söyledi.

Ferrari pilotları Singapur’da Mercedes’leri geçmesinin ardından Japonya’ya büyük umutlar ile gelmiş ancak Mercedes yine duble yapmıştı.

Vettel “Yeniden Suzuka podyumunda yer almak güzel. Burası en sevdiğim yarışlardan birisi. Bugün Nico’yu yenmek için bir şansım vardı ama bunu yapmak çok zordu. Genel olarak fantastik bir yarış olduğunu düşünüyorum”

“Yarış kazanmak çok zor. Ama ilk virajda Mercedes pilotlarını takip etmek ilginçti. Bugün gösterdiği performanstan memnunum”

“Doğru yönde hareket ediyoruz. Onların büyük bir aracı ve motoru var. Sezon başında Mercedes’in önüne geçmenin zor olacağını biliyorduk. Her iki sürücü de büyük bir iş yapıyor. Hedeflerimizi fazlasıyla yakalamayı başardık ve bu harika” dedi.


Yorumlar

“Vettel: Mercedes’i Yenmenin Zor Olacağını Biliyorduk” için 4 yanıt

  1. pirince giderken bulgurdan olmak

  2. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Sırada ki yarışlara bakalım.1 galibiyet çıkarırsak çok sevindirici olur.Sonlara doğru Aero anlamın da gelişme ve düzelme sağlanması bekleniyor.Merakla bekliyoruz.

  3. Hamilton’a karşı strateji yapıp daha sert hamura geçip sonra stratejinin Rosberg’in yaptığı hamleyle patlaması kötü. Zaten Hamilton’ı yakalamak çok zordu keşke yumuşakla devam etseydi belki 2.liği kurtarabilirdi.

    1. bence strateji doğruydu. Sadece kimiyi düşünceklerine vettele önecelik tanımaları gerekiyorlardı , orada hata yaptılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir