Vettel, Favori Gösterilmesinden Etkilenmiyor

yazar:

kategori:

22 yaşındaki Alman pilot geçen sen şampiyon Button’un arkasında ikinci olmuştu, bu sene için ise yeni tanıtılan RB6 ile şampiyonluğun bir favorisi olarak gösteriliyor.

Sezona favorilerden biri olarka girmesi sorulan Vettel: Mutluluk verici ama gerçekten ilgilenmiyorum. Favor veya değil, hedefimi kendim belirlerim. Bu sene ne yapabileceğimi biliyorum”

“Şimdi en önemli olan şey aracın çalışması ve hız ile dayanıklılığı geliştirebilmemiz. İlk olarak aracın çalışmasını sağlamalısınız, ardından da belirlediğiniz beklentilere göre nerede olduğunuzu göreceksiniz”

“Şüphesiz tek hedefim bu, geçen seneden bir adım daha iyi olmak. Dünya şampiyonluğunu kazanmak istiyorum. Favorilersek bu güzel. Değilsek de sorun yok”

Vettel, bu şampiyonluk mücadelesinde olup olmayacaklarını ve rakiplerinin kim olacağını söylemek için çok erken olduğunu belirtti.

Vettel: “Herşeyden önce araçların ne kadar iyi olduğunuz görmeliyiz. Ardından, Formula 1’de bir çok iyi pilot var, sadece 1 veya 2 tane değil. Bu yüzden şampiyonluk mücadelesinde kimin yer alacağını, kimin yer kaybedeceğini göreceğiz”

“Açıkçası geçen seneki kadar veya daha da güçlü olmamızı umuyorum. Ardından daha şimdiden güçlü görünen McLaren ve Ferrari, Michael ile Mercedes var. Sizin için ilginç bir sezon olacak.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir