Lauda “Mateschitz F1’e Olan İlgisini Kaybetti”

yazar:

kategori:

Niki Lauda, Red Bull’un sahibi Dietrich Mateschitz’in Formula 1’e olan ilgisini kaybettiğini ve takımlarını Formula 1’den çekme ihtimalinin olduğunu söyledi.

Red Bull, son haftalarda yaptığı açıklamada 2016 için rekabetçi motor bulamaması halinde Formula 1’den ayrılma tehdidinde bulundu.

Lauda “Mateschitz şu anda motor görüşmeleri ile ilgilenmiyor, bunu yapmıyor. Mateschitz şu anda kendisini fazla zorlamıyor.”

“Helmut ve Christian’ın çalışmasını istiyor ancak o, geçmişteki gibi bir lider değil. Geçmişte her şeyi kendisi yapardı.”

“F1’e olan ilgisini kaybetmiş gibi görünüyor, evet, çünkü onu uzun zamandır tanıyorum ve normalde o bu tür şeylerin ustasıdır. Şimdi ise asla dahil olmuyor.”

“Uzaktan ayrılacaklarına dair bir şey söylemem zor olur ancak Didi şu anda bunu düşünüyormuş gibi hareket ediyor.”

“Çünkü sadece tek bir motorun mümkün olduğu bir durumla sonuçlandı.” dedi.

 


Yorumlar

“Lauda “Mateschitz F1’e Olan İlgisini Kaybetti”” için 4 yanıt

  1. Ferrari redbulla 2015 motorunu haasa , saubere 2016 motorunu veriyormus. Eee dogal olarak redbull hakaret kabul ediyormus. Gidivi binlar anlasamazlarsa. Kii girmelerini istemem ama olako ayrilirlar ferrari kapmali en baba muhendisleri

    1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
      Fernando Alonso 05-06

      arkadas nece konuşuon yaw 😀

      1. telefondan yazınca sacmalamıs , bakmadım. senin beyin işlemcinde otomatik düzeltme yok mu? anlasılıyor biraz bakınca 😀 ama düzelteyim.

        Ferrari redbulla 2015 motorunu, haasa ve saubere 2016 motorunu veriyormus. Eee doğal olarak redbull hakaret kabul ediyormus bu durumu. Gidici bunlar anlasamazlarsa. Girmelerini istemem ama olaki ayrilirlarsa , ferrari kapmali en baba muhendislerini.

        1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
          Fernando Alonso 05-06

          😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir