Ecclestone: Lideri Ekranda Görmekten Sıkıldım

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Mercedes’in bilerek TV’de fazla gösterilmediği iddialarını yalanladı.

Mercedes’ten Niki Lauda Japonya GP’sinde Mercedes’in maksimum 3 dakika ekrana geldiğini savunmuş ve Sauber ve McLaren Honda gibi gerideki takımların ekrana gelmesini eleştirmişti.

Ecclestone, Mercedes’in bu iddialarına cevap verdi.

Ecclestone “Manipülasyon yapmadık. Böyle birşey yok. Birkaç hafta önce yayınlar konusunda Yarış Direktörü ile tartıştık ve çoğu zaman orta gruptaki takımların mücadelesini göstermeye karar verdik”

“Sürekli liderleri ekrana getirmekten sıkıldık. Bu karar orta grupdaki takımlara yardımcı olacak” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone: Lideri Ekranda Görmekten Sıkıldım” için 7 yanıt

  1. sıkıcılığınızı 3 katlasın diyemi ekrana verecekler.kusura bakmasın kimse. domine eden değil sauber manor bile olsa isyanımı gösteririm. zaten içine ettiniz sporun bari arkalarda olanı izleyelim.bu sene en heyecanlı olacak yarışlar sıkıcı geçti macaristan singapur harikaydı.spa italya filan geçiş pisti çok sıkıcıydı. 2014 bahreyni özlüyoruz.

  2. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
    YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

    Niki Lauda’da bu aralar bir acayip artık yaşından filan her halde.
    Suzuka GP’de McLaren,Sauber ve Toro Rosso olmasaydı o yarışı kimse izlemezdi.Ben de o grupta biraz eğlence var diye ondan izledim şahsen onun dışında sabah erken kalktim diye zevksiz geçen yarışa sövüp sövüp durdum içimden.
    Sanki Ön grupta Mercedes Ferrari ile kapıstı sıkı mücadeleye girdi de yayınlamadı adamlar!

    Nerde rekabet varsa orası gösterilecek izleyicilere.Ne yanı biraz agir olacak ama budala gibi ben Hamilton’ın en önde sade onboard görüntülerini mi izleyecegim.Biraz mantık kardeşim.

  3. Mücadele neredeyse orası gösterilmeli

    Ayrıca daha fazla on-board görüntü lazım canlı yayında

  4. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Adam önde rahatken neden ekrana gelsin ki? Red Bull’da zamanında ekrana fazla gelmiyoruz diye eleştirirdi. Orta bölümde mücadele varken ne diye tek başına giden bir pilotu sürekli izlesin insanlar? Saçmalık bu resmen. Zaten Cumartesi günleri en çok ekrana gelen takım Mercedes.

  5. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    merecedes’e özel birşey olacağını bende zannetmiyorum, singapurda da ferrari fazla ekrana gelmemişti. Geldiysede güvenlik aracı sayesinde gördük, yoksa olayın koptuğu durumlarda gelmediler. Mücadele neredeyse onu vereceksin orta sırada da kopukluk varsa bi anlamı olmaz.

  6. Bu yarışın gösterilişi garipti cidden. Yine de yarış boyu arkasında araç olmayan Hamilton’u göstermenin ne anlamı var, orta sıralarda mücadele varken.

  7. İlk defa doğru işler yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir