Steiner: Grosjean En İyi Adaydı

yazar:

kategori:

Haas’ın patronu Guenther Steiner, Romain Grosjean’ın 2016 için en iyi seçenekleri olduğunu söylüyor.

Steiner, Grosjean ile birkaç ay öncesinden görüşmeeleri başladıklarını ifade ederken sonunda Fransız pilotu ikna etmeyi başardıklarını dile getirdi.

Grosjean Lotus’da şuana kadar 280 puan toplarken 10 podyum elde etmeyi başardı.

Steiner “Doğru sürücü için etrafımıza çok baktık. Bizimle birlikte uzun yola çıkabilecek, başarıya hala aç deneyimli bir sürücü olsun istedik”

“Onun bize karşı ilgisi olup olmadığını görmek adına Barcelona’dan sonra Romain’in menajeriyle görüşmeye başladık. Onun dışında pek çok sürücü ile de görüştük”

“Romain hakkında neler düşünüldüğü konusunda teknik ekip ile bir toplantı yaptık”

“Yeni bir ekibiz, yeni ekip üyelerine sahibiz ve bu yüzden ne yaptığını bilen birine ihtiyacımız var. Sonunda doğru adamı bulduk”

“O hala yeterince agresif ve yeterince istekli. O artık genç değil ve yeterince tecrübeli. Artık kaza ya da çaylak hatası yapmıyor”

“Sadece ne yaptığını bilen en iyi pilotu seçmek istedik. Onun üzerinde durduk. Onunla çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyuz ve bunu dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

“Steiner: Grosjean En İyi Adaydı” için bir yanıt

  1. Haas sonucta bırkac sene podyum veya şampiyonluk beklemiyordur,gros nun yapabilecegi en iyi şey geri bildirim ve puan almak olucaktır..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir