Kobayashi Podyuma Çıkmanın Mümkün Olacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Kobayashi  2010’da yarış kazanacak kadar hızlı olup olamayacakları sorulduğunda, “Ben hâlâ bir çaylağım. Formula 1’de sürüş yapmadığım birçok pist var ve bu yüzden bu büyük fark yaratır. Üç dröt saatlik antrenman ve sıralamaların ardından bile bu zor olacak.”

“Ama podyuma çıkma ihtimalimim var olduğunu düşünüyorum. Aksi takdirde de daima puanlar kazanabilmek önemli. Dokuzuncu ya da onuncu sıralarda değil de dördüncülük ve sekizincilik arasında bir yerlerde olabilmeniz durumunda önünüzde kazalar olursa podyuma çıkabilirsiniz.” dedi.

Kobayashi, bugün hafif yakıt yüküyle turlar atmadığını ve elde ettiği dereceden memnun olduğunu söyledi.

“Kesinlikle şu an iyi durumdayız ama yine de nerede olduğumuzu söylemek zor. İyimser olmalı ve sıkı çalışmalıyız. Aracı geliştirmeye odaklanıp takımla iletişimi sürdürmeli, sonra da Bahreyn’i beklemeliyim.”


Yorumlar

  1. hahahahahaha ali ne komik adamsın yahu.güldürdün beni allah ta seni güldürsün.

  2. "ali kaya" magazinsel, teknik içerikli olmayan bir yorum yapmışsın. eğer bir sav ortaya atıyorsan gerekçelerini söylemen gerekir ki inandırıcı olabilesin. karşılaştırdığın pilota göre, o pilotun hangi yönü iyi, diğerinin hangi yönü kötü? Bunların sebepleri neden ileri geliyor?

    kobayashi saldırgan ve agresif bir sürüş tarzına sahip. f1 dünyasının arzuladığı hep aynı boğucu tempoda aynı yarış çizgisinde giden pilotlar değil, zaman zaman zorlayan ve geçiş yapmak isteyen, sahip olduğu hızı zorlayan pilotlar görmek.

  3. istikrarlı olursa montoya potansiyeli var umarım onun gibi kamikaze yarışlar çıkarmaz aksi halde vatandaşı takuma sato gibi silinip gider ama sürüşü etkileyici…

  4. istikrarlı olursa montoya potansiyeli var umarım onun gibi kamikaze yarışlar çıkarmaz aksi halde silinip gider ama sürüşü etkileyici

  5. ruzgar ruzgar avatarı

    Ali arkadaşımız, Kobayashi henüz daha ilk iki yarışında böylesine etkili ve cesur sürüşüyle insanları bu kadar etkilerken, olumsuz ya da yanlış ne yaptı da durup dururken böylesine bir hakaret hak etti şimdi?

  6. renault bu adamı nasıl kaçırır anlmadım gitti anlaşa bilirdi kobayaşi çok agresif bir pilot 2 yarışta nakajimanın nelsonun 2yılda yapamadığını yaptıı helal olsunn

  7. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    herkes biryerlere uyum sağlamakta sorun yaşayabiliyor Koba Gp2 de vasat pilotlar arasında bile değildi ancak F1 ona daha uygunmuş Toyota onun şansı oldu… Nelson Piquet JR. 'a baktığımızda Gp2 de son ana kadar L.Hamilton ile şampiyonluk yarışındaydı ama F1 de çok kötü hallere düştü ve adı bir skandala karışarak yitip gitti…

  8. izlediğiniz adamlardan birşeyler öğrenmeye çalışın.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama insan ilişkileri,saygı vs olunca adamlar çoğu şeyi aşmışki yön veriyorlar.

  9. Ali arkadaşım bu adam şu andaki en hızlı çaylak.De la rosa desen anlarım ama bu adam göreceksin büyük işler başaracak.Ayrıca hakaret etmenin sebebi ne anlamıyorum?BU tür laflar senin seviyeni belirler o adama birşey olmaz o yine F1 de devam eder ama sen anca netten klavyenin tuşlarına basarak yorum yaparsın:)

  10. heidfeld gibi çok etkilieyici bir pilor dururken senin gibi ahmağı niye aldılarsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir