Virgin, Ön Kanat Bağlantısını Yeniliyor

yazar:

kategori:

VR-01’in ön kanadı, Jerez’de 11 turun ardından kopmuştu. Takım sorunun ne olduğunu belirlemiş ama yedek parça eksikliği nedeniyle piste geri dönülememişti.

Daha sonra Virgin, ikinci günde aracı Lucas di Grassi için hazır etme adına çalıştı.

Glock, sorunu önemsemedi ve çalışmalara başladığıklarında bu tip ufak şeyleri zaten beklediğini belirtti.

Glcok: “Genel olarak yeni bri takım olmanın bir parçası bu. Buna bu şekilde bakmalı ve mümkün olduğunca çok sürüş yapmalıyız”

“Tanıtımda zaten söylemiştim, şimdiye kadar kimsenin bilmediği sorunlar yaşayacağız. Bu normal. Bunları mümkün olduğunca kısa sürede çözmemik gerek ve bunun testte olması iyi”

“Şüphesiz araçtan daha fazla veri elde etmek için daha fazla sürüş yapmak iyi olacaktı aöa bir çok şeyi çözmemiz gerektiği de açık. Bu, işin bir parçası”

Glock ayrıca tasarımcı Nick Wirth’in Cuma itibari ile sorunu çözmüş olacağını da söyledi.

Glock: “Nick, güvenlik açısından oldukça sıkı. Gerçekten sağlam ve hiç sorunu olmayan bir araç istiyor. Şüphesiz ön kanat, şu anda üzerine çalışmamız gereken bir nokta, çünkü beklenmedik bir şeydi ama hiç şüphem yok. Bilmediğimiz hiç bir şey olmamalı. Sorun kalmamalı”

“Umarım yarın tekrar kuru olur ama yeterli test gününe sahip olmadığınız bu sistemde tam bir günü kaybetmek utanç verici. Yeni bir takım için bu zor bir durum. Ama olan bu ve yarın daha iyi olmalı”


Yorumlar

  1. tamamen salliyorum. rengi itibariyle midland'i andiriyor ve o takim gibi olmayaa aday bu virgin 😀

  2. Caglar KAYAOGLU avatarı
    Caglar KAYAOGLU

    CFD tek başına yalan, dolayısıyla Virgin de yalan, Glock da yalan olacak gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir