Resmi: Manor 2016’da Mercedes Motoru Kullanacak! [Güncel]

yazar:

kategori: ,

Mucizevi kurtuluşunun ardından 2014 şasisi ve 2014 Ferrari motoru ile gride geri dönen Manor takımı önümüzdeki sezon Mercedes motoru kullanmaya başlayacak.

Lotus’un Renault tarafından satın alınmasıyla birlikte Mercedes’in bir müşterisi eksilecekti ve Manor ile görüşmelerin olduğu söyleniyordu.

Açıklamada takımın Mercedes motoru kullanacağı belirtilirken motorun 2015 motoru mu, yoksa güncel 2016 motoru mu olacağı belirtilmedi.

Mercedes’in açıklamasında ‘mevcut yılın’ motorunun verileceği söylendi, ancak mevcut yıl sözünün hangi yılı kastettiği anlaşılamadı.

Güncelleme: Takımın teknik patronu John Booth Williams F1 takımı ile de bir teknik birliktelik anlaşması imzaladıklarını açıkladı ve bu sayede takımın vites kutusu ve süspansiyon bileşenlerini kullanacaklarını söyledi.

Mercedes güç ünitesi biriminden Andy Cowell ‘2016 güç ünitesi üzerinde performans ve dayanıklılık artışını hedefliyoruz ve bunları Manor’daki yeni müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz.’ dedi ve bu Manor’un bir yıl eski 2015 yerine güncel 2016 Mercedes motoru kullanacağı anlamına gelebilir.


Yorumlar

“Resmi: Manor 2016’da Mercedes Motoru Kullanacak! [Güncel]” için 30 yanıt

  1. Manor Mercedes motoru kulanırsa birini olacak demek değildir

  2. Red Bull Manor’u satın alsın Red Bull’u 1. takımı yapsın şimdiki Red Bull’u da 3. takım yapsın herkes motoruyla mutlu olsun 🙂

  3. 4.5 saniye fark yiyorlardı şimdi 3-3.5 saniye olur 😀

    1. Yani artık onları geçemezsiniz.

  4. Hayırlı olsun, Manor için iyi bir adım. Bob Bell ne kadar etkili olacak bilemiyorum, ama görünüşe göre 2016 motorunu kullanacaklar ve epey hızlanabilirler. Ancak yine de Sauber’den daha iyi olacaklarını sanmıyorum.

  5. Bence manoru test takımı gibi kullanabilirler 🙂

  6. ertugrulsaid avatarı

    Mclaren ve Honda Bu Konuyu Ciddiyi Alsınlar Eğer Seneye Büyük Bir Süpriz Olur da Manor Orta Sıraları Zorlarsa O Zaman Hapı Yuttu Bazı Takımlar…

    1. Merhaba kardeş. Neden büyük harfle başlıyor ve kalın yazıyorsun? Bu yazdıklarını daha okunur yapmıyor. Aksine şahsen ben pas geçiyorum. Hepimiz bunu yapmayı biliyoruz ama tercih etmiyoruz.

      1. ertugrulsaid avatarı

        İnsanların Tercihlerine Saygı Duyarsanız Sevinirim Bu Benim Tarzım. Beğenilme yada Beğenilmeme Gibi Derdim Yok… 🙂

        1. Ama bold yazmaktan vazgeçmişsin…

        2. Yani bir zahmet beğenilme derdin de olmasın değil mi? 🙂

  7. Birtek motorla olmaz bu iş. En kötü Mercedes motorlu takım kimse ondan ileri gidemeyeceği açık Manor’un. Şasi olarak inanılmaz gerideler. Birkaç kişi birleşsek biz de çizeriz o şasiyi neredeyse. Adamlar kaynak olarak gerideler bir kere. Hiçbir zaman mevcut kaynaklarıyla puan alacak bir seviyeye gelemez Manor.

    1. nerden biliyon?

  8. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
    YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

    O halde McLaren seneye sonuncu olmamak için Sauber’le kapışır her halde. 🙂

  9. bir değişiklik beklemiyorum açıkçası. Daha önce de dedim sadece motorla olmaz bu iş. 0.5 sn kazanır belki ya da maksimum 1 sn.

  10. Ve Şunu Eklemek istiyorum Mclaren Fanları alınmasın şaka amaçlı yazıyorum 🙂

    Sonunculuk yakın meşaleyi yakın 🙂

  11. Anlaşma sağlanmış şunu çok iyi görüyorum ki mercedes test pilotlarından 1 tanesi manor’da yarışacak seneye

  12. Kafaya yarışamadığımız sürece Mclarenim sonuncu olmuş sondan 2. olmuş force indiayı geçmiş bişey ifade etmez.. Manor için ise çok sevindirici haber

  13. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Bob Bell ve Mercedes motoru ile bu seneden daha iyi olacaklarına eminim.

  14. pist üstünde tek geçtiğimiz takım kalmıştı o da artık hayal oldu 🙂 buarada manor seneye Haasdanda daha iyi olursa ve Haas sona düşerse grossjean ne yapar çok merak ediyorum. tabi McLareni bunun dışında bırakıyorum 🙂

  15. vw-tdi-power avatarı

    Manor pilotlarını puan için yarışırken görmek değişik olacak, mutluluk verici 😀

  16. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    o dandik şasi ve motorla japonya’da 3 sn geride kaldı ama..2016 Mercedes motoru ve yeni şasi ile bence sauber’i yakalıyacaklardır..Geride Kalsa bile Manor’u geçmek kolay olmayacak diğerleri için.Mercedes motoru ile otomatik olarak 1sn üstü performans kazanacaklardır şasidede artık 1 senedir uğraşıyorlar işler iyi giderse orta grubu yakalıyacaklardır bu iyi oldu ben sevindim..Güçsüz takıma güçlü motoru verince çok ilginç olacak

  17. Sonunculuk mücadelesine bir heyecan geliyor.

  18. Ve mclaren in dibe vurusudur bu

  19. Bir şey farketmez !!! Manor ister 2015 ister güncellenmiş 2016 moturunu kullansın en fazla 7. 8.’lik için mücadele ederler bu da onlar için büyük başarı zaten.

    1. neden kötü bir şeymiş gibi yazdın ki?

  20. Laflamme1010 avatarı

    Şimdi Honda düşünsün 😀

  21. Honda’ya, rezil olmak için bir neden daha 😀 Şimdi çalışmayın da göreyim 😀

  22. Sonunculuğu bize yıkıp kaçmasalar bari. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir