Alonso, Dayanıklılığa Dikkat Çekti

yazar:

kategori:

Günün programı gerçekten yoğundu. Sabah neredeyse 50 turluk bir uzun sürüş, ardından da öğleden sonra bir çok ayar çalışması.

Alonso: “Farklı alanlar üzerinde durduk, aracın farklı koşullar altındaki davranışlarını anlamaya çalıştık. Ayarda doğru uzlaşıyı bulmak önemli, bu yüzden deponun oldukça boş olduğu sıralamalarda ve dolu depo ile başlanacak yarışta herşey yolunda gider. Bu iki günde yaptıklarımızdan gerçekten tatmin kaldık. Hiç bir sroun yaşamadan fazlaca yol katettik, bu da beni gerçekten mutlu ediyor. Bu 5 gün süresince bir çok parça üzerine baskı uyguladık ve hiç sorun yaşamadık. Dahasında araç, bütün şartlar altında sürüşü kolay. Lastikler konu olunca bu günlerde elde ettiğimiz göstergelere iyi bir şekilde bakılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sıcaklıklar, ilk yarış Bahreyn’dekine göre çok farklı. Şimdiye kadar yapmamız gereken işi yaptık. Gelekce hafta ve daha ötesinde Barselona’dayken performans üzerine çalışacağız”


Yorumlar

  1. fernando ulas avatarı

    süper yaaa bu sene bizim yılımız olck inş

  2. asıl hızların belli olacağı testler Alonso nun da belirttiği gibi önümüzdeki hafta jerez ve barcelona da belli olacak üç aşağı beş yukarı

  3. Bos depo siralama turu ayarlariyla 1.17 lere kadar dusulebilir diye tahmin ediyorum.Alonso 1.21 lik turu attiginda deposunda hala ceyrek depo yakit vardi muhtemelen ve lastikleri de bitmisti artik. Yeni lastik takip tekrar piste ciksaydi 1.19 – 20 lere dusebilirdi. kolaylikla. Dedigim gibi ferrari su asamada performans odakli calismiyor. Ayni motorla 2400 km yaptilar ve hicbir sorun da yasanmadi. Bugun Massa yeni bir motorla test yapicak, yani performanstan once aracin dayanikliligi ile ilgili emin olmak istiyorlar, performans uzerinde calismaya ise daha cok barcelona da baslayacaklar pistte ona uygun oldugu icin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir