Liuzzi, Bahreyn'de Zorlu Bir Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

Sauber pilotu Kobayashi’nin 0,8 saniye gerisinde 5. hızlı isim olan İtalyan pilot, Foce India’nın yeni aracı konusunda bir şey söyleme için erken olduğunu, mücadelenin geçen seneye göre daha yakın olacağını beklediğini söyledi.

Liuzii: “Onlarla aynı zamanda pistte olduğumda rekabetçöi bir konfigürasyonum yoktu. Beni özellikle etkileyen bir araç da görmedim, bunu söylemem gerek. Kazanan bir aracımız olduğunu kastetmiyorum ama geçen sene sezonun başında Brawn’ın bir adım önde olduğu belliydi”

“Bu sene ise Bahreyn’de çok daha büyük bir mücadelenin olacağını düşünüyorum”

Liuzzi, 80 turluk sorunsuz bir çalışmanın, VJM03’ün ilk izlenimini ortaya koyduğunu, araçlar ilgili iyimser oldğunu berlitti.

Liuzzi: “Araç iyi doğmuş görünüyor. Dayanıklılık açısından iyi tepki verdi ve herhangi bir büyük sorun olmadan 80 tur attık”

“Bir çok ayar değişiklikleri yaptık ve bir kaç farklı şartlar altında denedik. Araç gerçekten iyi tepki verdi. Bu VJM03’i seviyorum, çünkü gerçek bir araç gibi duruyor ve değişiklik yaptığımızda ya da bir şeyler denediğimizde her zaman bize gerçek bir cevap veriyor. Bu yüzden sonuç olarak bu olumlu bir geri besleme”

“Vahreyn’e gidene kadar gerçekten tam olarak bilemeyeceğiz, bunu her zaman söylüyoruz, ama iyimserim. İlk yarışlar için önümüzdeki çok adım, çok gelişim var ve takım, aero bölümünde çalışmayı ve zorlamayı hiç bırakmıyor. Belirlediğimiz hedeflerin de ulaşılabilir olduklarını düşünüyorum”

“Bahreyn’i dört gözle bekliyoruz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir