Ecclestone, Red Bull’u Kurtarmak İçin Her Şeyi Yapıyor

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Red Bull’u Formula 1’de tutmak için elinden gelen her şeyi yaptığın ve Dietrich Mateschitz’in acele karar vermemesi gerektiğini söyledi.

Red Bull ve Toro Rosso’nun şu anda gelecek sene için motoru bulunmuyor ve takımın sahibi Mateschitz, rekabetçi bir motor bulamamaları halinde çekilme tehdidinde bulunuyor.

Ecclestone “Mateschitz muhtemelen her şeyden yeteri kadar bıktı. Red Bull’un bizimle kalması için her şeyi yapıyorum ancak bazı şeyler hızlı bir şekilde bir araya gelmek zorunda. O, durum gelişmezse ayrılacaklarını söylemesi konusunda ciddi.”

“Red Bull açık bir şekilde rekabetçi olabilecekleri en iyi motoru istiyor ancak Mercedes ve Ferrari bunu yapmak istiyor çünkü olacaklardan korkuyorlar. Bu ideal değil ancak Bay Mateschitz sabırlı olmak zorunda. Biz kesinlikle onların ayrılmasını istemiyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone, Red Bull’u Kurtarmak İçin Her Şeyi Yapıyor” için 11 yanıt

  1. kibirleri yüzünden şu an içinde bulundukları durumdan ayrı bir zevk alsam da, yine de ayrılmalarının kayıp olacağını düşünüyorum…

  2. Renault un kapısına gelip biz yanlış yaptık diyecekler yada defolup gidecekler,çok güvendikleri WV de ellerinde patlayınca ortada kaldılar,buna ilahi adalet denir,hak eden her zaman belasını da bulur mevlasını da.

  3. Redbull Ferrari olma yolunda ilerliyor.
    Bu takım neden bu kadar el üstünde tutuluyor anlamadım .4 yıl boyunca şampiyon yapıldı.Üstelik daha test zamanında Şubat ayında şampiyonluğunu ilan edebilecek kadar ileri giderek bunu yaptılar.F1 de kalma sözüne karşılık 4 şampiyonluk verilmedi mi?.Şimdi neden sırasını beklemeyip mızmızlanıyor.McLaren yıllardır şampiyonluk yaşamazken birkere bile ayrılırım dedi mi?McLaren’in bugünkü durumuna Redbull düşseydi ayrılmakla bırakıp kaçmakla kalmazlar sırayla intihar ederlerdi.4 yıl boyunca kazandınız , bırakın biraz da başkaları kazansın.Gridde bir sürü takım var sıra bekleyen.

  4. Bernie’nin “Hey Dietrich, benden habersiz ortalardan kaybolma. Zaten bu Seb’in de tur başına 2,5 sn. yemesine sinir oluyorum” der gibi hali var :DD

  5. zamanında kendi motorumuzu yaparız diyorlardı. . .adamlar 10 yıldır yarışıyor ferrari mclaren kadar lobileri oldu. . .tamamen blöf yapıyor kovsalar gitmezler. . .umarım çeker giderler bu yıl vw nin sahtekarlığının ortaya çıkmasından sonraki sevineceğim ikinci önemli haber olur motorsporlarında

  6. İyi olur. Biraz aklınız başınıza gelir. Redbull un yaptığı bir F1 danının hoşuna gitmez ama adamlar da haklı. F1 de motor vereceksen adam gibi vereceksin. Motor üreticilerinin yaptığı terbiyesizlik. Yok eski motoru vereyim bilmem ne. Bu benim annemle Gran Turismo oynamama benzer. En iyisin al, neymiş yarışıyorum. Yarışmıyorsun kendini kandırıyorsun. Sözüm Mercees ve Ferrariye.

  7. Bıktılarsa gitsinler. Demek ki F1’e ait değilmiş bu takım.

  8. arkadaşlar redbull renaulttan resmi olarak ayrılıp imza attımı ? yoksa sözlemi ayrıldılar.

    1. Henüz ayrılmadılar sanırım. Hatta ben Red Bull ve Toro Rosso’nun önümüzdeki sezon da Renault ile devam edeceklerini iddia ediyorum.

    2. Ayrılacakları bilinen bir şey ama detaylar ortada değil. Resmi bir açıklama yapılmadı hâlâ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir