Button 2017’de de McLaren’de Olacağını İşaret Ediyor

yazar:

kategori:

McLaren ile anlaşma yenileyen Jenson Button, 2016 F1 sezonunun Formula 1’deki son senesi olmayacağını işaret ediyor.

Bugün yapılan açıklamada Jenson Button’un gelecek sene de McLaren’de olacağı duyurulurken 2017 için bir doğrulama olmadı.

2017’de F1 araçlarının 5-6 sn hızlanmasını sağlayan kural değişiklikleri olacak. Button, Auto Express’e yaptığı açıklamada bu tür mücadelenin F1’de kalmasını sağlayan güç olduğunu söyledi.

Button “Benim için heyecanlı olan sene 2017. O zaman çok daha fazla mekanik yol tutuşu olacak ve gördüklerime göre araçlar mekanik yol tutuşu ve aerodinami ile tur başına 4-5 sn daha hızlı olacak.”

“Bu benim için heyecan verici. Böylece 10 sene öncesine dönmüş olacağım. Bunun yanında gelecek seneki araçların biraz daha iyi sese sahip olacağını duydum.”

“Şu an için F1 fena bir yer değil ve daha iyi olacak. Gelecek sene daha iyi olacak ve 2017’de F1 mega olacak. Çok fazla heyecan var.” dedi.

 


Yorumlar

“Button 2017’de de McLaren’de Olacağını İşaret Ediyor” için 6 yanıt

  1. 2016’yı ileri sarıp direk 2017’ye geçsek olmaz mı?

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    18 Milyon $’ı bende alsaydım heyecan duyardım. 😀 Şaka bir yana 2017’de 2009’da olduğu gibi kartlar yeniden dağıtılabilir.

  3. 2017’de mekanik yol tutuşunun geri dönmesiyle beraber, önceki dönemlerde gördüğümüz McLaren – Ferrari çekişmelerini görecek gibiyiz. Ayrıca sıfırdan yepyeni araçlarla birlikte şu anki dezavantaj da ortadan kalkacak. Honda gelecek yıl motorda iyi bir iş çıkarırsa, 2017 tam bir kapışma yılı olur. Redbull-Mercedes-Renault-McLaren-Ferrari. Eğer böyle bir şey olursa tek kelimeyle özetlenir; İNANILMAZ!

    1. inşallah demekten başka birşey diyemiyorum

    2. rb o 4 büyüğün yanında eğreti durur.

      1. Redbull’culara ayıp olmasın diye yazdım 😀 Ama o kadar da geride kalmazlar. Newey gibi bir faktör var kendini geride tutsa da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir