Heidfeld, Schumacher ve Brawn'ın Tecrübelerinden Faydalanacak

yazar:

kategori:

32 yaşındaki Alman pilot Michaer Schumacher ile aynı takımda olmanın kendisine faydası olup olmayacağı sorulduğunda, “Kesinlikle (olacak).” diye cevap verdi.

“Daima yedek pilot olarak kalmak istemiyorum. Bu yüzden yedi kez dünya şampiyonu olmuş biriyle ve Ross Brawn ile çalışarak çok şey öğrenebilirim. Takımla anlaşma nedenlerimden biri de bu.”

“Son zamanlarda bir sürü test pilotu yarış koltuğuna geçti. Ben de aynısını yapmak için iyi bir pozisyonda olduğumu düşünüyorum.”

İddiaların aksine Heidfeld 2010’da aynı zamanda DTM serisinde de yarışmayı düşünmediğini belirtti.

“Hedefim bu yönde değil. Oradaki otomobiller çok farklı. Formula 1’de yarışmaya geri dönme şansım olduğu sürece şansımı azaltmak istemiyorum.”

Heidfeld’in Lotus’un listesinde olduğu ancak Alman pilotun Mercedes anlaşasını beklediğinden oradaki koltuğu kaybettiği yazılıyordu basında. Heidfeld bu konuda da , “Birkaç takımla anlaşabilirdim ama önceliğim zirvede yer alan takımlarda olmaktı. Yine olsa aynısını yaparım.” dedi.


Yorumlar

  1. hevesini ve isteğini kaybetmemiş. dtm deki otomobillerin farklı olduğunu ve aynı başarıyı tekrarlama olasılığını gözden geçirmesi iyi düşündüğünü ve tarttığını gösteriyor.

    nick her daim olgun ve tecrübeli bir pilot. iyi bir takım için beklemesini takdir ediyorum.

  2. nick f1 yeni başlıyor herhalde:)ne tecrübesi bu kataulle dersen olabilir ama bence hiç deneme çünkü sonu iyi olmuyor.bkz:briotore

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir