Trulli Lotus'un Sabırlı Olmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Bugün Londra’daki araç tanıtımında konuşan Trulli, diğer takımların mücadeleci durumda olduğunu ve bu yıl beklentilerinin fazla olmadığını söyledi.

“Sabırlı olmalıyız.Güvenilir olmalı ve iyi aşama kaydetmeliyiz. Mücadeleye katılıp en üstte olacağız demek gerçekçi olmaz ve buna inanamayız.”

“Araç tanıtımı için burada olmak gerçekten büyük bir başarıydı. Bahreyn’e gideceğiz ve biz de diğer araçlar gibi yarışı bitirmeye çalışacağız.”

“Güvenilir bir şekilde başlayıp sonra gelişmek istiyoruz.Sezon sonunda orta sıralarda mücadele ediyor olabilirsek çok iyi bir sonuç elde etmiş olacağız.”

Lotus haftaya Jerez’deki testlere katılmayı planlıyor. Kısa programda Trulli olabilecek problemlerin üstesinden gelerek ilk puana odaklanmayı bekliyor.

“Kolay olmayacağını ve zamanımızın olmadığını biliyoruz. Projede çalışan herkese büyük saygım var ama bu yıl için biraz gerçekçi olmalıyız.Biliyoruz ki Bahreyn’e birçok problemle gideceğiz ve onları çözeceğiz.”

“İlk puan herkes için fazla duygusal olacak. Sadece bir puan olacak ama nasıl kazanıldığından dolayı herkes çok zevk alacak.Bazı şeyleri aşama aşama halledeceğiz ve biliyorum sabırlı olmalıyım ama bu proje de kontratım gibi uzun.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir