Sutil En İyi Sezon Başlangıcına Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Alman pilot yeni araçla ilk kez dün piste çıkmıştı. Test günü yağmurdan etkilense de Sutil takımın ne kadar iyi bir araç ortaya çıkardığını gördüğünü söylüyor.

“Garajdan çıktığım anda çok iyi hissettim. Kuru havada bir saat sürüş yaptık ve nerede olduğumuza dair iyi fikirler edindim. Kış ayları boyunca araç gerçekten iyi gözüktü.”

“Henüz erken ama daha önce hiçbir zaman sezon öncesinde bu kadar iyi hisler uyandırmamıştı bende. Bu yüzden ilk yarış için sabırsızlanıyorum.”

Geçen sezon Force India’nın hazırlık programı Mercedes motorlarını ve McLaren aktarma organlarını kullanma kararı geç alındığı için gecikmişti.  Ancak bu sefer Sutil güçlü bir başlangıç yapcaklarına inanıyor.

“İyi şekilde hazırlanmış olmak rahatlatıyor insanı.”

“Geçen sezon bizim için bir basmak oldu. Geç kaldığımızı biliyorduk ve aracı çok hızlı güncellememiz gerekiyordu. Bu yüzden ilk yarışlarda güçlü olamayacağımızın farkındaydık. Ama bu sezon farklı olabilir. Sezon boyunca istikrarlı bir performans yakalamak istiyoruz ve bunu başarabileceğimizi düşünüyorum.”


Yorumlar

  1. Ayrton Senna avatarı

    sutili McLaren koltuğunda görmek isteyen tek kişi sanırım arkadaşı Hamilton'dur. Böyle birşey asla gerçekleşmez 🙂

  2. ben sutili bir gün mclaren koltugunda görebilicegimizi düsünüyorum hem , eskiden hamiltonun takım arkadası olması hemde hamiltona benzeyen bir sitile sahip olması sutili benim en begendigim plotlar arasına da koyuyor , zaten en iyi yagmur altında yarıstıgını biliyoruz ve ben bu sene inanıyorum sutilin korkulu belası raikonenin f1 olmaması sutil için kesinlikle bir +puan 😀 (( yehuu artık 3.-4. giderken yarıs dısı kalmak yok :P:P ))

  3. Öyle olması gerekecek çünkü 2010 dan sonrası takım için daha kötü olabilir.

  4. sutil'in grid'deki bircok pilottan iyi olduguna inaniyorum. ama yanlis zamanda yanlis yerde hep. yasi da iyice ilerledi. webber gibi anca 30'unu gectikten sonra adamakilli bir aracin koltuguna oturursa kotu olur. sampiyon olabilecek kapasiteyi goremiyorum ancak yaris kazanabilir dogru sartlar olustugunda. bir button'dan, webber'den, glock'tan, trulli'den asagi kalir yani yok bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir