Rampf, BMW'nin 2008 Aracında Aldığı Riski Savundu

yazar:

kategori:

Willy Rampf, henüz mükemmel olmayan 2008 araçları F1.08’de aldıkları riskleri savundu.

Alman takım 2008 sezonunda ilk 2’ye karşı mücadele etmek istese de F1.08’in doğumu bekledikleri kadar sorunsuz olmadı.

Teknik patron Rampf, aracın henüz istedikleri kadar sürülebilir olmadığını söyledi Motorsport Aktuell’e yaptığı açıklamada.

Rampf "F1.08’in F1.07’den açıkça daha hızlı olduğu konusunda sorun yok ancak araç çok karışık ve pilotlar ve mühendisler her an, her koşulda tam potansiyeli bulmakta zorlanıyorlar." dedi.

BMW, 2005 yılında Sauber’i aldığından bu yana sürekli gelişim gösterdi ve Rampf tasarım bölümünün gelecek adımın yarış kazanmak olması için hesaplanmış riskler aldığını söyledi.

Rampf "Tepedeki takımlara katılma hedefimiz oldu. Buna geleneksel şekilde ulaşılamıyor ve bunu tepedeki takımlar biliyor." dedi.


Yorumlar

  1. Ama hiç olmazsa daha iyi olmak için yeni şeyler deniyorlar…

  2. Alonso da söylemiş BMW hep ya full depoyla ve yarım depoyla turluyormuş ve Ferrariyle McLarenin hemen arkasında şuan, yarış kazanmak için risk almak zorundaydılar ve aldılar. İnşallah daha da fazla risk alırlar ve başarılı olurlar.

  3. Bmw nin simdi aldıgı risk var ve bunun sonunda ya kazanacaklar ya kaybedecekler kazanmaları sonucunda ferrari ve mclarenle mücadele ederler kaybetmeleri sonucunda orta sıralarda kalırlar bakalım ne sonuç çıkacak F1.08 den bunu yakında anlayacagız.

  4. Bence BMW bu sene geçen seneki performansının gerisinde kalacak. Kolay bir 3.lük olmayacak gibi gözüküyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir