Massa: "Şampiyonluktan Bahsetmek için Çok Erken"

yazar:

kategori:

Tek günde toplamda yaklaşık 700 km yol kat eden Brezilyalı testlerin adından şöyle konuştu:

“Tek günde daha önce hiç 700 km sürüş yapmamıştık. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum, oysa ki şu an olduğumdan çok daha fazla yorulacağımı düşünmüştüm. Yaptığımız işten memnunum çünkü tüm şartlar altında aracı test edebilme imkanı bulduk. Kendim ve takım adına mutluyum. Öngörülen programı tamamladık ve önümüzdeki günlerde incelenmesi gereken çok fazla veri elde ettik. Bu şekilde kendimizi en iyi sezon başlangıcı için hazırlayacağız.”

“Aracı pist üzerinde durdurmak zorunda kalmam beni endişelendirmedi çünkü bunu sebebini biliyorum. Doğru yolda ilerlediğimizi düşünüyorum ama daha yapmamız gereken şeyler olduğunun da farkındayız”

Massa bu sezon şampiyonayı kazanıp kazanamayacağı sorulduğunda ise, “Dayanıklı bir aracımız olduğunu söyleyebiliriz kesinlikle, ama her ne kadar (şampiyonluğu) çok istesem de, daha fazlasını konuşmak için henüz çok erken. Pist üzerinde en iyi işi çıkaran sonunda şampiyonluğa ulaşacak. Burada önemli olan ben değilim. Önemli olan hızlı ve stabil bir araca sahip olduğumuz.” diye konuştu.

Birkaç gün önce İspanyol gazetesinde yayımlanan haber ile ilgili olarak da Massa, “Bu konuda tek söyleyebileceğim Fernando ile buna gülüp geçtiğimizdir! Bu tarz şeylerle zaman kaybetmiyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. hadi bakalım görelim.

  2. Hadi Felipeciğim göreyim seni Alonsonun Allaha inanmadığını açıklamasından sonra seni destekliyorum

  3. Birkaç gün önce İspanyol gazetesinde yayımlanan haber ile ilgili olarak da Massa, "Bu konuda tek söyleyebileceğim Fernando ile buna gülüp geçtiğimizdir! Bu tarz şeylerle zaman kaybetmiyoruz." dedi.
    ayrıca massathebest güzel açılamış.

  4. Alonso nun testler öncesindeki açıklamaları olmasa Ferrari için endişelenme dönemi başlamışdır diye söylerim.Mevcut hallerinden bir pik yaparak aştıklarını göremedim…
    Alonso ; testler sırasında sonuncu dahi görünebileceklerinden bahsetmişdi … Barcelonayı dört gözle bekliyorum.

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    tüm şartlar altında aracı test edebilme imkanı bulduk.
    dayanıklı bir aracımız olduğunu söyleyebiliriz kesinlikle.
    700 km. mesafenin sonunda kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum.

    bencede bunlardan fazla bişey söylemezdi zaten daha fazlasını söylemek için (kendisinin de söylediği gibi) erken

  6. bundan sonra, alonso fisichella ya da pike gibi ikinci pilot görevinde bir takım arkadaşıyla birlikte yarışmadığı; felipe de kimi gibi sessiz ve umursamaz bir takım arkadaşıyla birlikte yarışmadığı gerçeğini göz önünde bulundurdukları sürece bir problem çıkmaz.

  7. umarım o kırmızı ışıklar söndükten sonrada anlaşabilirlerr

  8. meltem eroğlu avatarı
    meltem eroğlu

    "Bu konuda tek söyleyebileceğim Fernando ile buna gülüp geçtiğimizdir! Bu tarz şeylerle zaman kaybetmiyoruz"
    Ferrari pilotları anlaşabileceklerini gösteriyorlar her fırsatta,umarım sezon başladığında da farklı demeçler görmeyiz,böyle devam eder. 🙂

  9. tüm şartlar altında aracı test edebilme imkanı bulduk.

    dayanıklı bir aracımız olduğunu söyleyebiliriz kesinlikle.

    700 km. mesafenin sonunda kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum.

    felipe'nin bu sözleri benim için fazlasıyla tatmin edici. inşallah kalan test günleri de aynı şekilde geçer.

    son paragrafta söyledikleri ise, takım içerisindeki uyumun bir yansıması. medyanın çok basit akıl yoksunu bir ortalığı ateşleme girişimine karşı en güzel cevap. takım içerisinde kimsenin huzuru bozmaya hakkı yok. hem alonso'nun, hem de felipe'nin konu hakkındaki açıklamaları çok yerinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir