Renault'nun Çalışmaları Kubica'yı Cesaretlendiriyor

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot zaman tablosunda yukarılada olmasalar da aracın performansından memnun olduklarını belirtti.

“Hava durumu yüzünden biraz şanssızdık ama son gün öğleden sonra pist kuruydu ve aracı biraz geliştirme şansı bulduk. Her test gününde araç daha iyiye gidiyor ve bu hafta elde ettiğimiz gelişim doğru yolda ilerlediğimizi habercisi.”

Takımın şef mühendisi Alan Permane de, R30’un giderek hızlandığını söyledi.

“Pist oluksuz lastikler için hazır olur olmaz piste çıktık ve setup programımızı tamamladık. Gerçekten gelişim elde ettik.”

 


Yorumlar

  1. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Kubica'nın takım için en uygun pilot olduğu fikrindeyim (Alonso'yu saymazsak) takımımızın ruhunda olan rekabetçiliğin araca yansıyacağına inanıyorum…

  2. kesinlikle benide cesaretlendiriyorr kimden geri kalmış ferrari denmi mclarende mi mercodanmı redbulldanmı kesinlikle hayır tur dereceleri herşeyi gösteriyor bakıldğında herhangi bir endişe edilecek durum yok fazlasıyla turda atıldı veride toplandı bakalım neler olacak ama şu bir gerçek 2009 dan daha iyi bir yerde olacağımız kesin son test günün dee gün içerindee 1 21 ile dolaşan pilot son 20 dk kala depo hafifledikçe 1 20 358 kadar düştü buda takımın kapestesini istikraraını gösterir hayırlsı diyelim herşeyin 🙂

  3. Şöyle düzelteyim en azından belli bir süre şampiyonluk adayları arasına girdiği zamanlarda…

  4. Kubica için umarım iyi bir sezon olur.Kendi ifadesiyle BMW-Sauber de şampiyonluk için mücadele ederken takımın isteksizliğinden şikayetçiydi aldığı Kanada galibiyeti ona tek hatıra oldu.2010 da Renault'un nasıl bir grafik çizecaği merak konusu fakat Kubica savaşmaya her zaman hazır biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir