Rosberg: Hamilton Mükemmel Bir İş Çıkartıyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Lewis Hamilton’un mükemmel bir iş çıkarttığını itiraf etmesine rağmen kendisinin pek çok sorun ile mücadele ettiğini söyledi.

Geçen yıl son yarışa kadar şampiyonluk mücadelesi veren Rosberg, bitime beş yarış kala Hamilton’un 48 puan gerisinde. Canal Plus’a konuşan

Rosberg “Sezon benim için mükemmel olmadı. İstediğim kadar puan alamadım. Ama diğer açıdan herşey iyi gitti. Lewis bu yıl daha iyi bir iş çıkarttı ama mücadele devam ediyor. Önümüzde hala beş yarış var”

“Evet fark çok büyük bu yüzden biraz şansa ihtiyacım olacak ama hepimiz bu sporda herşeyin mümkün oladuğunu biliyoruz” dedi.

Rosberg, kendisine yapılan ‘2 numara’ eleştirileri için “Eleştirmenlere katılmıyorum.” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

“Rosberg: Hamilton Mükemmel Bir İş Çıkartıyor” için 2 yanıt

  1. ne sorun yaşamış anlamadım. zaten sorun yaşadım da dememiş. bir tek italyada yolda kalıp 18 puan kaybetti, onu da monaco’da bedavadan almıştı zaten. hamilton 25 puan alacakken 15, kendisi 18 alacakken 25 almıştı. yani 18 puanlık bir avantajı olmuştu.

    bunun üzerine hamilton monaco’da puan kaybetmesine rağmen bir de singapurda yarış dışı kaldı. japonyada alacağı pole kvyat sayesinde rosberg’e gitti. yani daha çok sorun yaşayan taraf rosberg değil hamilton.

  2. 2 galibiyet 1 podyuma bakıyor işin Nico.. Yani sen 5 yarışın 3ünü kazansan bile şampiyon olamıyorsun o derece ki koca sezon zaten 3 yarış kazanmışsın :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir