Stefan GP, 2010 İçin "14." Takım Olmak İstiyor

yazar:

kategori:

Şu anda Formula 2010 sezonu giriş listesinde yer almayan Sırp takımın, 13 takım sınırı nedeniyle Campos veya USF1’in katılamamasını umuyordu.

Ama Jean Todt’un bu konu ile ilgili açıklamasında herhangi bir takımın katılamaması durumunda yerine geleceğin, otomatik olarak değil, yine FIA’nın uygun bulacağı bir grup olacağını söylemişti.

StefanGP gibi Sauber takımı da F1’deki 14. takım olmak için zorlamış ama sonunda Toyota’nın spordan ayrılması ile resmi girişi kabul edilmişti.

The Sun’a konuşan Stefanovic, FIA’nın 2010’daki sınırı arttırması ve 14. takıma izin vermesini istediğini söyledi.

Stefanovic: “Sorunu çözmenin en iyi yolunun bu olduğunu düşünüyorum”

“Giriş sisteminin FIa tarafından yürütüldüğünün hepimiz kesinlikle farkındayız. Bu yüzden kimsenin bize birden bire giriş hakkı vermesini beklemiyoruz”

Stefanovic, donanımların gönderilmiş olmasına rağmen araçların ve elemanların, giriş hakkını elde etmeleri durumunda buralara götürüleceğini açıkladı.


Yorumlar

  1. umarım gridde olurlar.usf1 ve campos tan daha fazla hakediyorlar.

  2. formula 1e girmek için bu kadar istekli bir grup varken fia neden halen usf1 ve campos için ısrar eder anlamam bunlar girse dahi en fazla 3-5 yarış sonra tökezleyecekler ve sonuda saf dışı kalacaklar o zaman fia ne yapacak merak ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir